#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017 01:52

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor, deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından yeşil beyazlı takım puanını 32 yaptı. Başkent temsilcisi ise, 31 puana yü..

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Papa'ya Çağrı 01:29

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Papa'ya Çağrı

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, 'Başta Papa Franciscus olmak üzere batıdaki din adamlarını, kilise mensuplarını, İslamofobik kin ve nefrete karşı ses vermeye davet ediyorum' dedi...

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek 00:29

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek

Hollanda'nın bakanımıza karşı uyguladığı çirkin tutumunu protesto etmek isteyen bir vatandaşımız hollanda polis teşkilatını arayarak mehter marşı dinletti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.756 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

Balıkesirspor 1-1 Sivasspor Maç Özeti  Hd İzle  13.03.2017 03:26

Balıkesirspor 1-1 Sivasspor Maç Özeti Hd İzle 13.03.2017

TFF 1. Lig'de 7. Hafta Maçında Balıkesirspor ile Sivasspor ile Karşı Karşıya Geldi. Balıkesir Atatürk Stadı'nda Oynanan Karşılaşma Karşılıklı Atılan Gollerle 1-1 Berabere Tamamlandı...

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Bartha Laszlo'dan Zlatan Ibrahimovic Golü 00:31

Bartha Laszlo'dan Zlatan Ibrahimovic Golü

Paksi forması giyen Bartha Laszlo, DVSC'ye karşı oynadıkları maçta Zlatan Ibrahimovic'in efsanevi golünü attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi 14:49

Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi

İşte Benim Stilim de yarışmacı arkadaşlarından sürekli benzer kombin yaptığı eleştirilerini alan Bahar Candan yine hiç bir eleştiriyi kabul etmedi ve herzamanki gibi karşı saldırıya geçerek karşılık verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Ölene Kadar 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Ölene Kadar 8. Bölüm Fragmanı

Ender’e (Sarp Levendoğlu) karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan (Engin Akyürek), babasının ölümünden sonra yıkılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi (Fahriye Evcen) için ne de Ende..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Aleyna Ve Emine Birbirine Girdi Olaya Diğer Yarışmacılarda Dahil Oldu 14:16

Aleyna Ve Emine Birbirine Girdi Olaya Diğer Yarışmacılarda Dahil Oldu

Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun eleştiriken Aleyna arka arkaya tamam tamam diyerek Emine'nin yorum yapmasına fırsat vermeyince Emine, Aleyna'nın komik ve zayıf göründüğünü söyledi ve kavga çıktı. Aleyna konseptinde arka..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti 05:52

M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında iki alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. 1-1'in rövanşında bu kez Borussia Park'ta kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesi 2-2 eşitlikle tamam..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..