#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek 02:24

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek

Şarkı sözleri: Bu yerler, bu insanlar bana yabancı Biliyorsun. Sana saklandı ruhum Beni bırakma ne olursun. Bize karşı dursalarda. Kalbimize vursalarda. İftira atsalarda. Yanında dursun kalbim...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu 02:29

Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu

Survivor İlk Raund - Dokunulmazlık Oyunu [ SURVIVOR 2017 ] 82. BÖLÜM Serhat Gökhan'a Karşı..

  • ANKA tarafından
  • 1.845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 02:42

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununun ilk raundunda Serhat Akın ve Anıl karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 03:59

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan iletişim ödülü oyununun ilk raundunda Furkan ve Volkan karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok! 05:21

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok!

Norm Ender'in yorumuyla Yarem parçası eşliğinde, Arda ve Bade'nin romantik dakikaları... Evde çıkan tartışmalarda istenmeyen çocuk olduğunu düşünen Bade, evden kaçmaya karar verir. Arda'ya karşı olan duygularını dizgin..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Recep Tayyip Erdoğan Dua Şiiri 02:22

Recep Tayyip Erdoğan Dua Şiiri

Biz, kısık sesleriz.. minareleri, Sen, ezansız bırakma, Allah'ım! Ya çağır şurda bal yapanlarını; Ya kouansız bırakma, Allah'ım! Mahyasızdır minâreler.. göğü de Kehkeşansız bırakma, Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurd..

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri 02:39

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslü..

Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın 00:53

Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın

Alem yapmaya geldiği evde 2 kız arkadaşının dayağına ve üstüne erkeğin kendisini şamar edişi ile karşı karşıya kalan zavallı kadını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund! 04:19

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund!

TV den ÖNCE Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan büyük ödül oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ile Volkan karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi 00:50

Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi

Manchester United ile Celta Vigo UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçı İspanya'da deplasmanda 0-1 kazanan Manchester United, kendi sahasında da rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve finale yü..

  • En Yeniler tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Dokunulmazlık Oyununun İlk Raundu! (14/05/2017) 01:45

Dokunulmazlık Oyununun İlk Raundu! (14/05/2017)

Bu akşamki dokunulmazlık oyunununn ilk raundunda Sema ile Berna karşı karşıya geliyor. İşte ilk sayıyı alan takım.....

  • PengoTV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi ..

Survivor 2017 91.Bölüm Ödül Oyunu 02:12

Survivor 2017 91.Bölüm Ödül Oyunu

TV de İLK!! Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununun ilk raundunda Adem Kılıçcı ile Ogeday karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..