#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Hırsıza sahte altın tuzağı 02:06

Hırsıza sahte altın tuzağı

HIRSIZA KARŞI ALARMLA, ÇELİK KASAYLA TEDBİR ALANLAR ÇOK... AMA EVE SAHTE ALTIN YERLEŞTİRİP, TUZAK KURANI HİÇ DUYMAMIŞTIK... İSTANBUL'DA BİR KADIN BUNU YAPTI... HIRSIZI GAFİL AVLADI.....

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayrete düşürdü 03:55

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayre

Beyoğlu’nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, bat..

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı! 02:10

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı!

İSTANBUL'DA SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN KAR MASKELİ, KOSTÜMLÜ PARTİSİ VARDI. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN VİLLADAKİ PARTİSİNİ, SABAHA KARŞI POLİS BASTI... 25 KİŞİYE CEZA KESİLDİ.....

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız 00:33

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız

Corona virüse karşı alınacak en önemli önlem olan maske takmak bu kız için espri konusu olmuş. Kız taktığı komik maske ile bir restorana gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiledi 03:24

Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiled

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki biyokütle enerji santralinde 15 gün sonra çıkan ikinci yangın 60 dönümlük alanı etkilerken yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Bölgede ayrıca sabotaj ihtimaline karşı cumhuriyet..

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti 04:36

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti

Üsküdar, Kandilli’de bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Kandilli Köşkü, altın bulma hayaliyle kaçak kazı yapan definecilerin hedefi haline geldi. Defineciler tarafından talan edilerek h..

25 Haziran'da beraberiz... 00:05

25 Haziran'da beraberiz...

Teknolojide tekelleşmiş yabancı uygulamalara karşı yerli uygulamaların tanıtımını yapacağımız kanalımız 25 Haziran'da yayına başlıyor.....

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Z kuşağı araba istemiyor! 01:55

Z kuşağı araba istemiyor!

OTOMOTİV SEKTÖRÜ, MÜLKİYETE KARŞI ÇIKAN Z KUŞAĞINI, KENDİLERİNİ ZORLAYAN PAZAR OLARAK GÖRMEYE BAŞLADI. ZİRA HEM FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİ HEM DE YAŞAM TARZI NEDENİYLE Z KUŞAĞI ARABA SAHİBİ OLMAK İSTEMİYOR...

Çocuğunun gözü önünde 02:31

Çocuğunun gözü önünde

FELÇ KALMA RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA..

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..