#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Beyaz Show- Türkler, Alman Kültürüne neler kattı 02:31

Beyaz Show- Türkler, Alman Kültürüne neler kattı

Beyaz, Almanya'da yaşayan Türklerin Alman Kültürüne kattıklarını Kağıt Soruları ile izleyicilere sordu. Gelen cevaplar ise çok eğlenceli.....

Hristiyanlıgın Truva Atı Belgeseli 58:18

Hristiyanlıgın Truva Atı Belgeseli

dinler arası diyalog Fetullah Gülen ile gelen hiristiyanlık aşısı..

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.434 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Ukraynalı Bayan Garsonun Gaziantepli İle İmtihanı 00:33

Ukraynalı Bayan Garsonun Gaziantepli İle İmtihanı

Ukrayna'da bir restorana giden genç sipariş için yanına gelen bayan garsona, bize iki dene dabanı yağlı samsaklı beyran diyor ama siparişi anlamayan bayan garson bütün sevimliliği ile öylece kalıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin 01:58

Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin

Adana'da, daha önce işlediği bir suç için gözaltına alındığında, 'Aha dayıya sor' demesiyle internet fenomeni haline gelen 19 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, bir lise öğrencisinin cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla polisle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acımasız Kadından Erkek Arkadaşına Korkutucu Şaka 07:41

Acımasız Kadından Erkek Arkadaşına Korkutucu Şaka

Göğsüne ve boynuna açtığı yaralarla ölü numarası yapan acımasız kadından erkek arkadaşının aklını başından alan şaka. Eve gelen adam kapıdan ayağını içeri atar atmaz bir şok geçiriyor, kanlar içerisindeki sevgilisini gör..

  • Cowboy tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama 01:16

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama

Bulgaristan'da gaz taşıyan bir yük treninde meydana gelen patlamada, en az 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kazaya, gaz taşıyan yük treninin son iki vagonunun yüksek gerilim hattına değmesinin yol açtığı tahmin ediliyor..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm 11:15

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm

Gani adlı yeni bir kırmızı otobüs garaj otobüs katıldı. Gani Wondie, Hana'nın yakın arkadaşı olan bir emektar otobüs bellek yongası ile yapıld ı. Tayo yeni bir arkadaşım var mutluluk ve garaj çevresinde Gani gösterir. Ta..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

'Ben Anadoluyum' Şiiri Hacı Gürhan, Birlik ve Beraberlik İçin Şiirini Yeniden Okudu 04:18

'Ben Anadoluyum' Şiiri Hacı Gürhan, Birlik ve Beraberlik İçin Şiirini

. Malatya'nın Sesi Programında sokaktaki vatandaşa uzatılan mikrofona gelen dayının yaklaşık üç dakikalık konuşması sizlere vatan sevginizi sorgulatacak.'Ben Anadoluyum' şiiri ile gönüllere taht kuran şair Hacı Gürhan, b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri 01:02

Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri

ABD'deki Michigan Gölü'nde bulunan bir deniz feneri, kutuplardan gelen bir girdabın ortasında kalmasının ardından buz tuttu. Buz tutmasının ardından ise deniz feneri buzdan kale görünümüne büründü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Kusursuz Cilt İçin Kahve Bakımı - Güzellik 05:40

Kusursuz Cilt İçin Kahve Bakımı - Güzellik

Kusursuz Cilt İçin Kahve Bakımı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Frenler Patlayınca uf oldu ! Ailece Otobüse çarptık 00:10

Frenler Patlayınca uf oldu ! Ailece Otobüse çarptık

Çine 4 kişilik bir aile motorla seyahat eder. otobüs durakta yolcu indirirken arkadan gelen motor üstündeki tüm aile otobüse çarparak uf oldu..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce