#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

Vatanım Sensin  - Hakiki aşkı tadacağım! 05:54

Vatanım Sensin - Hakiki aşkı tadacağım!

Verem hastalığından ötürü Charles ile birlikte İzmir'e gelen Lucy, kendisine iyi geleceğini ümit ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç  Özeti  Hd İzle 18.03.2017 06:50

Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç Özeti Hd İzle 18.03.2017

Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017 Almanya Ligi Maç Özetleri20 saat önceYorum yok 158 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017, Almanya Bundesliga 1 de 2..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona vs Valencia 4-2   19.03. 2017 - Highlights & Goals 17:23

Barcelona vs Valencia 4-2 19.03. 2017 - Highlights & Goals

Barcelona, evinde Valencia'yi ağırladı. Barça, sürekli gidip gelen maçı sonunda kazanmasını bildi. Sahasında Valencia'yı konuk eden Barcelona, ilk yarısı büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi ve R..

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular 08:49

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular

Bir Çok Yıldız Futbolcuların Yer Aldığı Derlemede Gelen Topu Klas bi Şekilde Kontrol Eden Yıldızları Seyrediyoruz Efendim....

İslami Tesettür Nasıl Olmalı ? 01:15

İslami Tesettür Nasıl Olmalı ?

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır? Diz altına kadar gelen etek ile tesettür sağlanmış olur mu? Başörtüsünü omuzlardan aşağı indirmek şart mı? Kapalı tesettür giyim önerileri sizlerle..

Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle 13:30

Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle

Sarının misafiri gelir ormana ve orman halkı gelen misafiri sarı zanneder.çünkü misafir sarıya çok benzemektedir. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek 01:22

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek

Türkiye için büyük bir dönüm noktası olan anayasa referandumuna sayılı günler kala, Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebeleri, , referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Said-i Nursi'nin 57. ölüm yıl dönümünde bira..

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin 18:32

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin

Saat 00:30 den sabah ezanına kadar bekleyen gençlerin başına gelen olaylar.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Efsanevi Bir Şekilde Karşısındakini Tek Yumrukla Yere Seren Genç Kadın -3 00:09

Efsanevi Bir Şekilde Karşısındakini Tek Yumrukla Yere Seren Genç Kadın

Yenilen yumruk sonrası gelen rahatlama ve üzerine yakılan sigara.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Kısmetse Olur - Tuğçenin Kuzeninden Tokat Gibi Sözler! 04:17

Kısmetse Olur - Tuğçenin Kuzeninden Tokat Gibi Sözler!

Kısmetse Olur 22 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Tuğçe'nin kuzeni Kübra ziyarete geliyor. Yanında oyuncak ayıyla gelen Kübra, Akın'a öyle sözler söylüyor ki.....

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..