#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.507 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur  Çizgi Film İzle 1:33:37

Cesur Çizgi Film İzle

Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un okçuluk konusunda oldukça yetenekli ama bir kadar da deli fişek kızlarıdır. Kaderinin kendi elinde olduğuna inan Merinda, ülkede yüzyıllardan beri gelen bir geleneğe karşı çıkar. ..

  • Tv Series tarafından
  • 20.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor  02:41

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor

Final - Ertuğrul idama engel oluyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün o..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması 00:48

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı 01:00

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı

evdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası a..

Cam Blok İşçinin Üzerinde Tuzla Buz Oldu 00:28

Cam Blok İşçinin Üzerinde Tuzla Buz Oldu

Önlemin alınmadığı TIR'da tonlarca ağırlıktaki cam blok işçinin üzerine böyle düştü. TIR'ın üzerindeki dev cam bloklardan biri karşı tarafta bulunan aracın üzerine düşünce denge de bozuldu. Güvenlik önlemi alınmayınca da..

Kazananı Kamera Kayıtları Belirledi 78. Bölüm Survivor 2018 02:07

Kazananı Kamera Kayıtları Belirledi 78. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyununda Ünlüler'den Turabi ile Gönüllüler'den Hilmi Cem karşı karşıya geldi. Oyun sonu kazananı belirlemek için kamera kayıtlarına bakıldı.....

  • BETA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler 00:58

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler

İngiltere'nin başkenti Londra'da, hafta sonu aşırı sağcı ve İslam karşıtı İngiliz Savunma Birliği (EDL) örgütünün protesto gösterisi düzenlendi. Örgütün eski lideri Tommy Robinson'a verilen 13 aylık hapis cezasına tepki ..

Oscarlık baba benim diyen abimiz 00:43

Oscarlık baba benim diyen abimiz

çocuklarına karşı çok sabırlı olan baba bizden 5 yıldız 10numara aldı. sabrın sonu selamettir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 4 yıl önce
56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı 04:09

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce