#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Kovalamaca kazayla bitti 01:23

Kovalamaca kazayla bitti

BURSA’DA ''DUR'' İHTARINA UYMAYAN 2 KİŞİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI... SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI BİR POLİSE ÇARPIP KAÇTI, 5 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA BİR SOKAK ARASINDA SONLANDI.....

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım 00:55

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

EŞİNİ SİLAHLA ÖLDÜRDÜ 00:39

EŞİNİ SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

KENDİSİNİ ALDATTIĞI İDDASIYLA EŞİNİ ÖLDÜREN ZANLI POLİSE TESLİM OLDU...

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyledi 01:38

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyl

◥ Karabük'te, karantinada olması gereken Sudenur A. (18), arkadaşıyla bindikleri taksinin ücretine itiraz edip ödemeyince sürücü durumu polise bildirdi. Sudenur A. polislere, Koronayım yaklaşmayın derken, ambulansla ev..

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

ATM Değil Hırsız Yuttu 02:11

ATM Değil Hırsız Yuttu

PARA ÇEKERKEN DİKKAT, ÇÜNKÜ BAZI DOLANDIRICILAR ATM'LERİN ÖNÜNDE PUSUYA YATIP HIRSIZLIK YAPIYOR. SON OLAY ESENYURT'TA YAŞANDI, PARALARINI KAPTIRAN VATANDAŞLAR YARDIM İSTEMEK İÇİN POLİSE KOŞTU...

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi 00:30

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi

Şişli'de araçlarını park etmek isteyen vatandaşlardan ücret istediği tespit edilen şahıs, sivil polise yakalandı...

Esenyurt’ta AVM önünde silahla vuruldu 01:24

Esenyurt’ta AVM önünde silahla vuruldu

Esenyurt'ta bir şahıs AVM önünde silahla ayağından vuruldu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken polise kimin vurduğunu bilmiyorum dediği öğrenildi...

Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada 01:00

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada

Gaziantep'te bir otomobilden 17 saniyede 25 bin lira çalındı.Beylerbeyi Mahallesi'nde alçı malzemeleri satan İbrahim Yolcu, banka hesabındaki 25 bin lirayı çekerek, otomobiliyle iş yerine doğru hareket etti. Bu sırada ba..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Ehliyet sınavında maskeli kopya taktiği 01:06

Ehliyet sınavında maskeli kopya taktiği

Esenyurt'ta maskenin içerisine hazırladığı düzenekle ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen şahıs, polise yakalandı...

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz' 00:07

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu ter

CHP Milletvekili Alican Önlü'nün polise saldırdığı görüntülerle ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz. Trollükle bu işle..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı 01:28

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı

Arnavutköy'de ehliyetsiz olduğu için polis uygulama noktasından kaçan sürücüye işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdılar. Sürücünün yakınları polise soda şişesi fırlatıp saldırdı. 1 polis memuru yaralanırken, ola..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..