#Polise karşı gelen Çıplak adamın sonu

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin 04:53

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin

AÇMA ZÜLÜFLERİN Açma zülüflerin yar yellere karşı, Senin zülfün benim telim değil mi, Bülbül figan eder güllere karşı, O yar benim gülüm değil mi, Sallama saçların yar sende bulunsun, Azrail misali yar canım alırsın, Et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final ) 00:37

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final )

Kara Sevda adım adım finale yürüyor. Kara Sevda son bölüm ardından gözler Kara Sevda 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimi..

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi 02:32

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışına inşa edilen ‘Zafer Anıtı’nın yapımı devam ediyor. İstanbul'da hain darbecilere karşı..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman 01:54

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman

Thor, evrenin diğer tarafında, kudretli çekici olmadan hapis kalmıştır. Güçlü yeni tehdit, acımasız Hela'nın yol açacağı kıyameti (Ragnarok), kendi dünyasının yok oluşunu ve Asgard medeniyetinin yıkılmasını önlemek için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Demet Akalın  Berkay'ı Fena Haşladı! Goygoycu 01:49

Demet Akalın Berkay'ı Fena Haşladı! Goygoycu

Berkay kızının doğumunda hastaneye gitmeyen arkadaşlarına ithafen yazdığı tweet e karşı Demet Akalın dan da bir karşı tweet geldi....

  • ANKA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - Sen Yıldızı Seviyorsun! 01:45

Vatanım Sensin - Sen Yıldızı Seviyorsun!

Vatanım Sensin 14.Bölüm de Yıldız'a karşı duyguları olduğunu düşünen Eleni, Ali Kemal ile yüzleşiyor! Eleni'nin söylediklerini reddeden Ali Kemal, Eleni'ye karşı hamle yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni 04:46

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni

9. Bölüm Özet: Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken o..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Zara - Çemberimde Gül Oya 03:39

Zara - Çemberimde Gül Oya

Zara - Çemberimde Gül Oya Türkülerle Türkiye (17 Çanakkale) Albümünden... Türkü Sözleri Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Al beni kıyamam seni Pembe gül idim soldum Ak güle ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır? 02:27

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır?

Yağlı cilde oranla, daha az sivilce ve siyah nokta oluşan, gözenekleri daha küçük olduğu için daha pürüzsüz görünen, aşırı parlamayan ve daha az bakım gerektiren kuru cildin de, kendine göre bazı dezavantajları vardır. K..

  • Kadınca tarafından
  • 1.747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı 00:45

İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı

İngiltere’de Yüksek Mahkeme ülkenin AB’den ayrılmasına (Brexit) yönelik müzakerelere parlamento onayı olmadan başlanamayacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme kasım ayında da bu yönde bir karar vermişti. Ancak, bakanların yet..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..