#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Söz | 4.Bölüm 2:03:13

Söz | 4.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gaziantep-te 3 Polis Şehit 00:47

Gaziantep-te 3 Polis Şehit

Gaziantep-te 3 Polis Şehit A AA Gaziantep'te güvenlik güçlerinin bir eve operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan terör örgütü üyeleri kendilerini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu...

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu 05:43

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, 15 Temmuz Gecesi bombalama sırasında Meclis'e girdiği anlar kameraya böyle yansıdı...

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu! 02:23

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu!

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi ABD Kalifornia'da düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie isimli kadın gür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar 02:48

Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar

Emniyet kemeri kazaları önlemez, kaza sırasında alabileceğiniz zararları azaltmaya yarar. Önleyici değil koruyucudur. Emniyet kemerleri; kaza sırasında alınabilecek hasarı vücudun en güçlü noktalarına yönlendirecek şekil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'da Bakıcısına Saldıran Aslan 01:05

Fransa'da Bakıcısına Saldıran Aslan

Fransa’nın Doullens kentinde sirk gösterisi sırasında bir aslan bakıcısına saldırdı. Pazar günü Fransa’nın kuzeyindeki Doullens kentinde sirk gösterisi sırasında bir aslan bakıcısına saldırdı. Aslanın bakıcısına saldırma..

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksel Caddesi'nde Polis Saldırısı Bir Yurttaş Yüksek Sesle Kitap Okudu 00:34

Yüksel Caddesi'nde Polis Saldırısı Bir Yurttaş Yüksek Sesle Kitap Okud

Yüksel Caddesi'nde Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için yapılan basın açıklaması sırasında polis gruba saldırdı. Saldırı sırasında bir yurttaş Konur Sokak'ta yüksek sesle kitap okudu...

G Maxe'te Korkudan Ayılıp Bayılan Çocuk 00:38

G Maxe'te Korkudan Ayılıp Bayılan Çocuk

Kesinlikle bir yaş sınırı olması gereken bu tarz lunapark aletleri çocuklar için pek sağlıklı gözükmüyor. Meksika'da bir lunaparkta kaydedilen bu görüntülerde G-Max'e binen iki çocuktan birisi iniş sırasında her ne kadar..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce