#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Yumurcak Ve Cüneyt Arkın Kovboy Olursa 00:50

Yumurcak Ve Cüneyt Arkın Kovboy Olursa

Cüneyt Arkın Ve Yumurcak Çatışma Sahnesi Muhteşem ikili izle..

Warcraft  Durotan &Guldan Dövüşü  03:59

Warcraft Durotan &Guldan Dövüşü

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - Muhafız Durduruluyor  03:06

Warcraft - Muhafız Durduruluyor

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - Gizli Anlaşma 1 03:03

Warcraft - Gizli Anlaşma 1

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Warcraft- Gizli Anlaşma 2 02:43

Warcraft- Gizli Anlaşma 2

Warcraft- Gizli Anlaşma 2 World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar ..

  • ANKA tarafından
  • 2.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - İnsan Ve Ork Savaşı  02:39

Warcraft - İnsan Ve Ork Savaşı

Warcraft - İnsan ve Ork Savaşı World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft  -Ork Pususu  03:13

Warcraft -Ork Pususu

Warcraft -Ork Pususu World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar y..

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü! 00:30

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü!

Suriye Havice'de çatışma bölgesinde cep telefonu ile selfie çeken bir adam havadan düşen bombayı saniye saniye kaydetti...

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Ikby Bayrağı İndirildi 00:10

Ikby Bayrağı İndirildi

Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge ve Türkmen Haşdi Şabi güçleri arasında çatışma çıktı. Irak güçleri de Tuzhurmatu'ya konuşlanmış durumda...Irak Ordusu'nun Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ve Beşir kasa..

İstanbul'un Kızları Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:20:34

İstanbul'un Kızları Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Hafta sonu tatili için bir grup genç küçük bir sahil kasabasına giderler. Gençlerden hoşlanmayan yöre halkı ve gençler arasında çatışma çıkar. OYUNCULAR Cüneyt Arkın Nilüfer Aydan Sevda Ferdağ YÖNETMEN Halit Refiğ YAPIM..

  • Tv Series tarafından
  • 9.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu 00:25

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu

Irak'ta çatışma bölgesinde selfie çeken biri arkadaşının kafasından vurulma anını görüntüledi...

Crossing Souls Ready For Adventure Cinematic Trailer PS4 01:16

Crossing Souls Ready For Adventure Cinematic Trailer PS4

A group of friends discover a mysterious pink stone that allows to travel between two realms. This gang will live the summer of their lives in an adventure that will get them involved in a government conspiracy. Control ..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatışmada El Nusralıları Trolleyen Suriye Askeri 00:36

Çatışmada El Nusralıları Trolleyen Suriye Askeri

Görüntüler Suriye'nin İdlip şehrinde çekilmiş. Suriye Ordusu mensubu asker ''Tekbir'' diyor, El-Nusralılar ''Allahuakbar'' diyor, hemen sonra da Suriye askeri ateş etmeye başlıyor. Suriye askerinin çatışma esnasındaki ra..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı 01:35

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı

Tavşan Peter Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, sura..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Çocuk Ebeveynleriyle En Büyük Çatışmayı Hangi Dönemde Yaşar 00:53

Çocuk Ebeveynleriyle En Büyük Çatışmayı Hangi Dönemde Yaşar

Psikanalist Sema Yılmaz Karasu, çocukların anne ve babalarıyla en çok hangi dönemde çatışma yaşadığını Işıltılar'da anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü 02:15

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında sözde Nazımiye gücü sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt ve aranan teröristler listesinde 600 bin TL ödüllü Turuncu kategoride, bir diğerinin ise 300 bin TL ödüllü Gri kategoride y..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı 01:54

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı

Doğubayazıt'ta 8 terörist etkisiz hale getirildi. O sıcak çatışma anları kameraya böyle kaydedildi...