#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyledi 01:38

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyl

◥ Karabük'te, karantinada olması gereken Sudenur A. (18), arkadaşıyla bindikleri taksinin ücretine itiraz edip ödemeyince sürücü durumu polise bildirdi. Sudenur A. polislere, Koronayım yaklaşmayın derken, ambulansla ev..

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Bisiklet Hırsızları Kamerada 01:22

Bisiklet Hırsızları Kamerada

Adana'da 3 bisikleti çaldığı ileri sürülen zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalanıp tutuklandı. Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartman girişine gelen Kadir E. v..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

ATM Değil Hırsız Yuttu 02:11

ATM Değil Hırsız Yuttu

PARA ÇEKERKEN DİKKAT, ÇÜNKÜ BAZI DOLANDIRICILAR ATM'LERİN ÖNÜNDE PUSUYA YATIP HIRSIZLIK YAPIYOR. SON OLAY ESENYURT'TA YAŞANDI, PARALARINI KAPTIRAN VATANDAŞLAR YARDIM İSTEMEK İÇİN POLİSE KOŞTU...

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi 00:30

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi

Şişli'de araçlarını park etmek isteyen vatandaşlardan ücret istediği tespit edilen şahıs, sivil polise yakalandı...

Esenyurt’ta AVM önünde silahla vuruldu 01:24

Esenyurt’ta AVM önünde silahla vuruldu

Esenyurt'ta bir şahıs AVM önünde silahla ayağından vuruldu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken polise kimin vurduğunu bilmiyorum dediği öğrenildi...

Ehliyet sınavında maskeli kopya taktiği 01:06

Ehliyet sınavında maskeli kopya taktiği

Esenyurt'ta maskenin içerisine hazırladığı düzenekle ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen şahıs, polise yakalandı...

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz' 00:07

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu ter

CHP Milletvekili Alican Önlü'nün polise saldırdığı görüntülerle ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz. Trollükle bu işle..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı 01:28

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı

Arnavutköy'de ehliyetsiz olduğu için polis uygulama noktasından kaçan sürücüye işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdılar. Sürücünün yakınları polise soda şişesi fırlatıp saldırdı. 1 polis memuru yaralanırken, ola..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..