#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip 03:55

Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Arabük köyünde okuyan öğrenciler, terörle mücadele eden Mehmetçik'e moral ve destek vermek amacıyla klip çekti...

Bisiklet Hırsızlarına Mükemmel Şaka 02:48

Bisiklet Hırsızlarına Mükemmel Şaka

Hırsızlara ders vermek için bence güzel bir şaka . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı 01:47

Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı

Kilis 15 Temmuz Lisesi öğrencileri, ayyıldız şekli oluşturarak, komando yemini etti. Lise öğrencileri Afrin harekatındaki Mehmetçiklere destek vermek için Türk Bayrağı koreografisi oluşturarak, komando yemini etti. Öğren..

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor' 04:34

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor'

Türkiye'ye sığınan Suriyeli bazı aileler, terör örgütü YPG/PKK'nın örgüte eleman kazandırmak için erkek çocuğu bulunmayan ailelerin kızlarını almaya çalıştığını, vermek istemeyenlerden de zorla 20 bin dolar talep ettiğin..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Meyve Yemek Kilo Vermeyi Engeller Mi 00:54

Meyve Yemek Kilo Vermeyi Engeller Mi

Cüneyt Özdemir'in sunduğu Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, kilo vermek isteyenlerin meyve tüketiminin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek 01:35

Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek

Bir grup sanatçı ve futbol dünyasından isimler Gaziantep'te düzenledikleri basın toplantısının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere moral vermek amacıyla Kilis sınırına hareket etti..

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Funda Dokunulmazlık Artık Şeref Meselesi 22.Bölüm Survivor 2018 02:12

Funda Dokunulmazlık Artık Şeref Meselesi 22.Bölüm Survivor 2018

Yenilgi serisine son vermek isteyen Gönüllüler takımında Funda dokunulmazlık oyununun artık şeref meselesi haline geldiğini söyledi... Survivor 2018'in 21. Bölümünde neler yaşandı..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler 01:29

Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler

Zeytin Dalı Harekâtı'na destek vermek için aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal gibi ünlü isimler Hatay'a gidiyor. İşte uçaktan ilk görüntüler.....

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim 04:33

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Şarkı Sözleri sarkisozleri.de Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini..

  • Candy tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Mucize Olsun 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Bir Mucize Olsun 2. Bölüm Fragmanı

Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında ge..

İnanılmaz Oyun Çözen Köpek 00:57

İnanılmaz Oyun Çözen Köpek

Görüntüde köpeğine mama vermek bul karayı al parayı tipinde oyun yapan adam...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı

Şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik alarak İstanbul'da Marmaray ve İzmir'de Egeray'ın ardından Ankaralılara metro konforunda banliyö hizmeti vermek üzere TCDD tarafından yapımı tamamlanan Başkentray'ın açılışı Cumhurb..

Kurabiye Tarifi 08:40

Kurabiye Tarifi

Kurabiye tarifim için malzemeler: 250Gr. tereyağı 100ml kadar sıvıyağ (1 çay bardağı) 1 buçuk su bardağı tozşeker 4 yumurta 6 su bardağı veya biraz daha fazla un (hepsini birden eklemeyin azar azar koyun) 1 paket kabartm..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı 00:24

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı

Konya'da, Vali Yakup Canbolat'ın polis evindeki ziyareti sonrası selam vermek için yola çıkan bir polis memuruna araba çarptı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Yozgatsporun Cenazesini Kaldırmak 00:39

Yozgatsporun Cenazesini Kaldırmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yozgatspor'un 'Cadde' grubu taraftarları, kötü gidişatın ardından yönetime mesaj vermek adına Yozgatspor'un gıyabi cenazesini kaldırdılar..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Bahçeli Vekil Transferi İle İlgili Chp'nin Boynu Bükükler Olayına Son Verilmeli 00:29

Bahçeli Vekil Transferi İle İlgili Chp'nin Boynu Bükükler Olayına So

MHP Genel Balkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yemekte buluştu. Bahçeli, 15 CHP'li milletvekilini geldiği yere gönderip boynu bükükler oyununa son vermek lazım diye konuştu...

Çobana Kafa Atan Asabi Koyun 00:17

Çobana Kafa Atan Asabi Koyun

Çobanın yönlendirmesinden sıkılan ve kendi hayatlarına kendi özgür iradeleri ile karar vermek isteyen koyun sürüsü bir anda isyan bayraklarını çekmişler ve çobana karşı durmuşlar...

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..