#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4 01:31

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4

Every story needs a hero. Will you heed the call? Over 10 million players have explored Tamriel in The Elder Scrolls Online, an award-winning online multiplayer RPG. Celebrate this incredible milestone with us by partic..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Casus Oyunu Türkçe Dublaj Film izle 2:06:38

Casus Oyunu Türkçe Dublaj Film izle

Casus Oyunu Film Konusu CIA'de 30 yıl boyunca başarıyla görev yapan Nathan Muir, emekli olmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Eşyalarını toplamak için son kez ofisine gelen Muir, daha önce Vietnam, Berlin ve Beyrut gibi bi..

  • PengoTV tarafından
  • 7.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam 03:40

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam

Şifa İstemem Balından Şifa istemem balından Bırak beni bu halımdan Razıyım açan gülünden Yeter dikenin batmasın Gece gündüz o hizmetin Şefaatin kerametin Senin olsun hoş sohbetin Yeter huzurum gitmesin Taşa değmesin ay..

  • PengoTV tarafından
  • 2.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı 02:11

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı

Güçlü sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Kibariye yeni yıla girdiği Almanya’da yaşadığı yoğunluğu dile getirdi. Bir gecede dört konser veren sanatçı “Hayatımda ilk defa bu kadar yoruldum” dedi. Bir çok ünlü isim gibi ses ..

  • BETA tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi 01:36

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi

Çay saatlerin vazgeçilmez lezzetli, yumuşacık kek tarifini kim sevmez ki? Kış ayları geldiğinde genelde yapılan kek tariflerinden bir tanesi olan portakallı kek. Mevsimi gelmişken miss gibi kek tarifi yapmazsak olmazdı. ..

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi 06:18

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi

İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: (Ufak kare cam kalıp veya yaklaşık 20cm lik yuvarlak kelepçeli kalıp için) yarım su bardağı irmik yarım su bardağı tozşeker 500ml. süt (2 su bardağı (250ml. lik kullanıyorum)) 1 tatlı kaşığ..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Limonlu Cheesecake Tarifi 06:34

Limonlu Cheesecake Tarifi

Cheesecake tabanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2-3 yemek kaşığı tereyağı yarım su bardağı veya daha az kavrulmuş fındık peynirli krema için: 1 limon kabuğu rendesi ve suyu 2 paket 200gr.lık krem peynir 1 su bardağ..