#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı 02:11

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı

Referandum sonuçlarını kutlayan AK Partililerden oluşan konvoy CHP Genel Merkezi önünden geçerken taşlı saldırıya uğradı. Seçim sonuçlarını kutlayan AK Parti konvoyu CHP Genel Merkezi önünden geçişi sırasında burada bekl..

Ankara 7.Bölüm İzle 37:06

Ankara 7.Bölüm İzle

Belgeselin “Savaş ve Ötesi adlı 7.bölümünde; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

Aram Tîgran - Digerim Nagerim 01:54

Aram Tîgran - Digerim Nagerim

Ailesi Ermeni Tehciri sırasında Diyarbakır'dan Suriye'nin Kamışlo kentine göç etmiştir. Tigran, dokuz yaşındayken ilgisini müziğe yönlendirdi ve ud çalmaya başladı. 20 yaşındayken Kürtçe, Ermenice ve Arapça şarkılar söyl..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Survivor 2017  Serhat ve Furkan'ın Sert Kavgası ! 02:27

Survivor 2017 Serhat ve Furkan'ın Sert Kavgası !

Survivor 2017 de yarışma sırasında, Serhat ve Furkanın sert kavgası sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
First Lady, Donald Trump'ı Dürttü Kameralar Kaçırmadı! 01:30

First Lady, Donald Trump'ı Dürttü Kameralar Kaçırmadı!

ABD Başkanı Donald Trump, milli marş sırasında elini kalbine götürmeyince eşi tarafından dürtülerek uyarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Hülya Avşar vs. Nuri Alço 00:36

Hülya Avşar vs. Nuri Alço

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü! 13:29

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Dilara Taşkın yine uykuya yenik düştü ve onu uyandıran ise yine Kerimcan Durmaz oldu. Kemal Doğulu, Dilara'nın her gün serviste iki saat pl..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Beşiktaş - Lyon Maçında Kızıl Saçlı Taraftar Gündeme Oturdu 00:33

Beşiktaş - Lyon Maçında Kızıl Saçlı Taraftar Gündeme Oturdu

Beşiktaş - Lyon maçı sırasında TRT rejisinin sürekli ekrana getirdiği kızıl saçlı taraftar, sosyal medyanın da gündemine oturdu...

500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde 01:41

500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde

Osmanlı Devleti'nin 9. Padişahı Yavuz Sultan Selim'in, Mısır seferi sırasında giydiği 500 yıllık kaftan ait olduğu yere döndü. 12 yıldır restorasyonda olan kaftan özel bir vitrin içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Doğuma Giren Baba 01:00

Doğuma Giren Baba

Doğum sırasında eşinin yanında olan babanın ilginç yüz ifadeleri :)..

Tulip Fever Fragman 01:54

Tulip Fever Fragman

Bir sanatçı, genç bir evli kadın için düşerken, 17. yüzyıl Amsterdam'ın Lale Devri manzarası sırasında portresini çizmeye kalkıştı...

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı 04:44

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Mamak’taki Eşref Akıncı Kışlasından çıkıp Ankara’nın çeşitli yerlerine dağılan tankların görüntüleri ortaya çıktı....

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar 00:43

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar

Konya'da Mevlana Müzesi gül bahçesindeki ek bina inşaatı sırasında kemik parçaları ve mezar taşları bulundu, inşaat çalışması durduruldu. Uzmanlarca yapılan incelemelerde, söz konusu alanın 38 düzenli gömünün yapıldığı m..

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Bisikletle Ayıdan Kaçmak 01:24

Bisikletle Ayıdan Kaçmak

Güzel bir bisiklet gezisi sırasında gezdiği ormandaki kocaman ayı bisikletlinin peşine düşüyor, çok uzun bir süre kovaladıktan sonra bisikletçi izini işte böyle kaybettiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Burcu Biricik’ten Ayakkabıları İstendi! 01:48

Burcu Biricik’ten Ayakkabıları İstendi!

Hayat Şarkısı dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile bir mekan çıkışı görüntülendi. Burcu Biricik ile röportaj sırasında etrafında olan çocuklardan birisi Burcu Biricik'ten ayakkabılarını istedi karşı..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..