#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi! 00:18

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi!

Romanya'nın kırsal bölgesi Suceava'da, bir ev kedisinin beslenme şekli görenleri şaşırtıyor. Ev sahibinin ahıra girmesini bekleyen kedi, süt sağımı sırasında ineklerin altına geçerek, ağzına süt sağılmasını bekliyor. Süt..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar 00:26

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar

Arjantin Kupası 1. Tur maçında Huracan takımına konuk olan Defensores Unidos oyuncuları adeta çılgına döndü. Normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalara gidildi ancak yine gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden maçta Defensore..

Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!! 01:28

Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!!

Bir süredir Yunanistan'da yaşayan model ve oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisiyle birlikte çıktığı gece gezmesinde objektiflere takıldı. UZUN UZUN KONUŞUP ŞAKALAŞTILAR Hakkı ve sevgilisi Hara Pappa, gittikleri kulüpte ..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren 00:30

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren

Slovakya Amatör Ligi'ndeki bir maç sırasında sahaya tren girdi. Lokomotif buharlı bir tren karşılaşmanın oynandığı esnada sahanın içinden geçen demir yolunu kullanarak korna çala çala taraftarları selamladı. Stadın yapım..

Dunkirk Fragmanı 02:26

Dunkirk Fragmanı

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

James Rodriguez'den Fantastik Gol 00:37

James Rodriguez'den Fantastik Gol

Real Madrid'de forma giyen Kolombiyalı yıldız oyuncu James Rodriguez antrenman sırasında yaptıkları maçta harika bir gole imza attı...

Nuri Alço'nun Yavrusu 00:50

Nuri Alço'nun Yavrusu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

O Bize Oros...... Öğretti 00:28

O Bize Oros...... Öğretti

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Uyumlu Çift 00:44

Uyumlu Çift

Yolculuk sırasında müzige kendisini kaptıran çiftimiz her hareketlerini aynı anda yapıyorlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu 00:28

Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koştu 02:57

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koş

Yarasını unutup ağır yaralının yardımına koştu FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara'da durdurmaya çalıştığı tankın üzerinde vurularak yaralanan Ağrılı Recep Kara, Koluma kan akmaması için sardığım bayrağı, bileğinden de..

 Hande Yener Sahnede Talihsiz Kaza Geçirdi! 03:39

Hande Yener Sahnede Talihsiz Kaza Geçirdi!

Hande Yener, Cumartesi günü Başakşehir'de verdiği konser sırasında talihsiz bir kaza geçirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Yan Hakeme Kırmızı Kart Gösteren Orta Hakem 00:44

Yan Hakeme Kırmızı Kart Gösteren Orta Hakem

İskoçya'da oynanan Kilmarnock - Dundee maçının yan hakemi Andrew McWilliam, müsabaka sırasında kustu. Müsabakanın orta hakemi Craig Thomson da rahatsızlanan yan hakeme kırmızı kart gösterdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atletlere Koyun Sürprizi! 00:37

Atletlere Koyun Sürprizi!

8 binden fazla insan Almanya'nın Münih kentinde koşu sırasında bir sürpriz ile karşılaştı. 600 tane koyun bir anda atletlerin koştuğu yola girdi...

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakın Tehdit İzle 1:40:31

Yakın Tehdit İzle

2015 yapımı, baştan sona gerilim ve aksiyon odaklı bir film olan Yakın Tehdit; vizyona girdiği vakitlerde inanılmaz hasılatı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bir banka yöneticisinin birkaç saat içerisinde, yüklü bir para..

Araya Kaçtı, Araya Ben Bilmem Eşim Bilir 04:05

Araya Kaçtı, Araya Ben Bilmem Eşim Bilir

Ben Bilmem Eşim Bilir 42. Bölüm'de; Buzlu Sifon oyunu sırasında, Kayhan abimizin verdiği yanlış ve eğlenceli cevapları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.476 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Kanguru Yediği Yumrukla Şoka Giriyor 00:19

Kanguru Yediği Yumrukla Şoka Giriyor

Kavga sırasında kanguru yediği yumrukla error veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları 01:00

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da bombalamaya katılan helikopter pilotlarının telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Pilotlar konuşmalarında, Üzerinde mavi lamba olan ne varsa vuracağız. Polisleri vur polisleri ded..

  • En Yeniler tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce