#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım 01:30

Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique gözyaşları içinde açıklamalarda bulundu. Katalonya Referandumu sırasında yaşanan olaylar hakkında, Bence Milli Takım'a devam edebilirim. İspanya'da bugün olanları kabul etmeyen..

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket 01:10

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket

Sivas'ta yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan 5 kişilik araçta, yurda kaçak yollarla giren 10 Afgan göçmen yakalandı. Soğuktan üşüyen Afgan uyruklu göçmenlere polis memurları çay ikram etti..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu  8 Ölü 00:53

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu 8 Ölü

Kamerun'un Anglofon bölgesindeki (İngilizce konuşulan) bağımsızlık protestoları sırasında askerler tarafından en az 8 kişi öldürüldü...

Bogdanovic'in Şakası Yok Kaçırmıyor! 01:24

Bogdanovic'in Şakası Yok Kaçırmıyor!

Fenerbahçe'den Sacramento Kings'e transfer olan yıldız basketbolcu Bogdanovic idman sırasında arka arkaya attığı isabetli üçlüklerle inanılmazı başardı...

Amir Khan'a Atatürk Havalimanı'nda Yoğun İlgi 00:47

Amir Khan'a Atatürk Havalimanı'nda Yoğun İlgi

Bollywood'un ünlü oyuncusu Khan, Türkiye'ye geldi- Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, İstanbul'a gelen Khan'ın karşılanması sırasında Atatürk Havalimanı'nda izdiham oluştu...

Canlı Yayında Gelen Tweet Kahkahaya Boğdu 00:21

Canlı Yayında Gelen Tweet Kahkahaya Boğdu

Canlı yayın sırasında bir izleyiciden gelen esprili yorum Cansu Canan'ı kahkahaya boğdu..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

İrem Derici Tedavisinin Ardından İlk Kez Sahnede 00:32

İrem Derici Tedavisinin Ardından İlk Kez Sahnede

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 18 günlük tedavi sürecinin ardından dün akşam Berkay ile aynı sahneyi paylaştı. Konser sırasında Derici'nin enerjik hali dikkat çekti...

  • ANKA tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı 04:30

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Aydın’da gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında sandıktan çıkan oy sayısı oy kullanan kişi sayısından fazla çıkınca partililer arasında arbede yaşandı. Olay yerine çağrılan polis eki..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Uçağın Bulutlar Arasından Piste İnmesi 02:56

Uçağın Bulutlar Arasından Piste İnmesi

bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zellanda'da inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görmüş...

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner 01:47

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner

Katar Havayolları'na ait bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zelanda'daki Queenstown Havaalanı'na inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görüyor. Kokpitten çekilen görüntüler kaptan ..

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı 01:02

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı

Portekiz'de yaklaşık bin itfaiyecinin söndürmeye çalıştığı devasa orman yangınları sırasında, spiral bir forma sahip olan ve çok nadir görülen bir fenomen kameralara takıldı...

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:59

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da Kale Meydanı'nı ziyaret etti. Kale Meydanı'nda Erdoğan ve eşini binlerce kişi karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyüş sır..

Su Borusu Patladı, Yollar Göle Döndü 00:37

Su Borusu Patladı, Yollar Göle Döndü

Erzincan'da içme suyu çalışması sırasında su borusu patladı. Metrelerce yükseğe fışkıran sular yolları göle çevirirken, vatandaşlar zor anlar yaşadı...

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

Cehennemi Yaşamak Film İzle 1:36:05

Cehennemi Yaşamak Film İzle

Avrupa üzerinde faaliyet gösteren suç şebekelerini etkisiz hale getirmek için Avrupa ülkeleri ortak özel bir tim kurmustur. Samuel Axel'de (Steven Seagal) ise bu birim de görev yapan bir özel ajandır. Costel (Darren Shah..

  • Tv Series tarafından
  • 7.635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki Tahliye Oldu 03:14

Deniz Seki Tahliye Oldu

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliye oldu. Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 y..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlar Kızlar ve Kumar Film İzle 1:29:26

Silahlar Kızlar ve Kumar Film İzle

SİLAHLAR KIZLAR VE KUMAR TÜRKÇE DUBLAJ FULL HD İZLE Bir kumarhanede oynanan poker esnasında bir milyon dolar değerinde olan sanat eseri çalınmaktadır. Bu kızılderili kumarhanesinde oynanmış olan poker oyunu sırasında çal..

  • Tv Series tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce