#Polise Çatışma sırasında akıl vermek

Diş Beyazlatma İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir 01:01

Diş Beyazlatma İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir

Diş beyazlatma işlemi, dişe ana rengini veren dokunun kimyasal olarak açılmasıyla gerçekleştirilir. İşlem sırasında diş yüzeyine beyazlatıcı jel sürülür...

  • NABIZ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanalizasyon borusu patladı ev ve iş yerleri su bastı 04:44

Kanalizasyon borusu patladı ev ve iş yerleri su bastı

Kahramanmaraş’ta karayolu üzerinde yapılan üst geçit çalışması sırasında iş makinesi operatörünün ana kanalizasyon borusunu hasar vermesi çevresinde bulunan ev ve işyerlerinde su baskınına neden oldu...

İsrail askerleri, 2 Filistinli genci öldürdü 00:29

İsrail askerleri, 2 Filistinli genci öldürdü

Kudüs kararı protestoları sırasında İsrail askerlerinin sert müdahalesi sonucu 2 Filistinli genç hayatını kaybetti, 3 Filistinli ağır yaralandı...

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın' 01:28

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın'

Diyarbakır’da Kobani olayları sırasında 3 arkadaşıyla birlikte öldürülen ve faillerinden biri bugün yakalanan Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü, “Olayda suçu ve ihmali olan herkesin yargılanmasını istiyorum” dedi...

Varikosel Nasıl Tedavi Edilir 00:59

Varikosel Nasıl Tedavi Edilir

Varikosel kısırlığa veya geçmeyen şiddetli ağrılara sebep oluyorsa tedavi edilmesi gerekir. Mikroskopik varikoselektomi yöntemiyle varisli damarlar devre dışı bırakılır. Mikroskop, işlem sırasında diğer damarların zarar ..

  • NABIZ tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Stüdyoyu Kedi Bastı 00:13

Stüdyoyu Kedi Bastı

Bircan İpek'in anonsu sırasında canlı yayını basan kedi, şaşkınlık yarattı.....

  • BETA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Domuz Avı Görülmedi Bir Anda Karşı Karşıya Kaldılar 01:11

Böyle Domuz Avı Görülmedi Bir Anda Karşı Karşıya Kaldılar

Av sırasında bir anda domuzla karşı karşıya kalan avcı son anda paçayı kurtardı. Avcı 'Selçuk Poslu'nun kamerası tarafından saniye saniye çekilen görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı 00:29

Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı

Kaplanlar ata saldırdı. Çin'deki bir sirkte meydana gelen olayda, gösteri sırasında 2 kaplan ata saldırdı. Görevliler hayvanı uzun süren uğraşlar sonucu kurtarabildi. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen olay amatör k..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Epilepsi Nöbeti Diğer Nöbetlerden Nasıl Ayrılır 02:19

Epilepsi Nöbeti Diğer Nöbetlerden Nasıl Ayrılır

Epilepsi nöbeti diğer nöbetlerden gözlem yoluyla ayırt edilebilir. Kesin tanı açısından doktorun nöbeti görmesi önemli olsa da bu mümkün olmadığından nöbeti gören birinin ayrıntılı anlatımlarına başvurulur. Sinirlenince ..

  • NABIZ tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir 00:32

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail meclisindeki konuşması sırasında “Kudüs Filistin'in başkentidir” yazılı pankart açan 13 Arap İsrailli milletvekili güvenlik tarafından zorla dışarı çıkarıldı...

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada 01:51

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada

Zeytin Dalı Harekatı sırasında ZMA aracının termal kamerasına yakalanan 3 terörist etkisiz hale getirildi. Araç üzerinde bulunan MK 19 40 mm bomba atar silahla yapılan atışlar termal kamera tarafından böyle kaydedildi...

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur 01:31

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 21 Ocak 2018 tarihinde Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu. Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında Hatay Serinyol'da ..

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..

Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları 01:29

Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve TSK'nın Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik harekatı sırasında çekildiği iddia edilen 4 fotoğrafın, eski tarihli ve farklı olaylara ait olduğu ortaya çıktı...

Beceriksiz Hırsız 00:29

Beceriksiz Hırsız

Market sırasında önündeki hırsızın beceriksizliği yüzünden neredeyse dayak yiyecek olan vatandaş çözümü hırsızın işini kendi yapmakta buluyor...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Atak'lar Yerli Üretim Cirit'le Afrin'deki Hedefleri Vurdu 01:37

Atak'lar Yerli Üretim Cirit'le Afrin'deki Hedefleri Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ilk kez görev alan yerli üretim T-129 ATAK helikopteri, Afrin'in batısındaki terör hedeflerini vurdu. Harekat sırasında yerli üretim Cirit füzelerini d..

Tatbikatta Role Kendini Fazla Kaptırmak 00:18

Tatbikatta Role Kendini Fazla Kaptırmak

Tatbikat sırasında role kendini fazla kaptıran abinin anlamsız haykırışlarını izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı 01:43

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak'ın son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gitmek için evden..