#Polisin bulduğu gizli tunel

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi 04:14

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatıyla yapımına başlanan Erzurum-Artvin kara yolundaki Pirinkayalar Geçidi`ndeki tünel çalışmalarında sona gelindi...

Baharı beklerken kış geldi! 02:09

Baharı beklerken kış geldi!

ONLAR BAHAR GELECEK SANDI, AMA KIŞ KAPILARINI 2. KEZ ÇALDI... MUŞ’UN YUKARIYONGALI KÖYÜ 2 METREYİ AŞAN KARLA KAPLANDI... KÖYLÜLER AHIRLARINA GİTMEK İÇİN BİLE TÜNEL AÇMAK ZORUNDAYDI...

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu Hileli 05:54

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu

Trabzon'un Araklı ilçesinde köylüler, iptali için yargı sürecinin devam ettiği HES'in tünel inşaatını durdurarak iş makinalarını tünelden çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, yapılmak i..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman gibi karşılandı 01:17

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaran iki kişi ve bir Fransız gazetecinin mahkeme süreci devam ediyor. Skandalı ortaya çıkardıkları gerekçesi ile hedef tahtasında bulunan bu kişiler Lüksemburg'da sivil toplum örgütleri ta..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi 00:09

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi

Bir Çocuğun Gülmesiyle Güzelleşecek Dünya sloganıyla gerçekleştirilen akıma Mesut Özil de katılıyor ve küçük kıza gizli bir numara yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu 00:30

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu

Erzurum'da tırın gizli bölmesinde 20 bin 400 paket kaçak sigarayla yakalanan Ukraynalı şoför, çok şaşırdığını belirterek, Aaa! Onları kim koydu sözleriyle tepki verdi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su..

Yaşar İpek  Yalnız Kalacaksın 04:45

Yaşar İpek Yalnız Kalacaksın

Yaşar İpek - Yalnız Kalacaksın Şarkı Sözleri Sona yaklaştık görüyorum, biliyorum sevgilim Sadece ne gün bu evden gideceğini bilmedim Ya ben böyle bir çare Tanımadığım hallerde Düşe kalka harcanırsam Ölmez miyim söyle Ya..

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle 1:37:39

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle

Amerikan donanmasına bağlı bir grup asker gizli görevde afrikada göreve gider , bu gizli görevin amacı terör örgütüne satılmaya çalışılan uramyumlu silah satışı gerçekleşmesini engellemektir. Düşman Hattı Sekizinci full..

  • Tv Series tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Kimim Who Am I Film İzle 1:41:45

Ben Kimim Who Am I Film İzle

Ben Kimim? – Who Am I filminin konusu, Asosyal bir bilgisayar dehası olan 25 yaşındaki Benjamin, karizmatik hacker olan Max’in dikkatini çeker ve onun CLAY isimli hacker grubuna katılır. Gizli tuttukları kimlikleriyle CL..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Sicario Film İzle 2:01:20

Sicario Film İzle

Meksika şehrinde Sicario kelimesinin anlamı tetikçi anlamına gelir. Amerika ve Meksika sınırında işlenen suçlarlar ilgili gizli bir fbı ajanı görevlendirilir. Görevi uyuşturucuya destekveren olarak görev almasıdır. Ama ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınırsızlar Fragmanı 00:56

Sınırsızlar Fragmanı

Bir grup süper kahramanın maceralarını konu alan film “Sınırsızlar” TV'DE İLK KEZ, Perşembe 20.00'de Kanal D’de ekrana geliyor. Soğuk Savaş döneminde Patriot adlı bir organizasyon çok gizli bir projeye imza atar. Süper..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce