#Polonya dan mutlu yıllar

Acun Ilıcalı O Davayı Kazandı - Kazandığı Parayı Ne Yapacak 02:38

Acun Ilıcalı O Davayı Kazandı - Kazandığı Parayı Ne Yapacak

Acun Ilıcalı'dan hayır kurumşlarına bağış! Merve Büyüksaraç Ve Acun Ilıcalı arasındaki dava Ocak ayında açıklanmıştı. Survivor Türkiye Yunanistan'ın finalinde Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Acun Ilıcalı paranın nereye ..

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Linet - Yatsın Yanıma 03:20

Linet - Yatsın Yanıma

Yatsın Yanıma şarkı sözleri ile... Delirdim hasretinden Sığamadım evler değiştirdim Diz çöküp Tanrı’dan seni dilendim Ağlama dediler de Gözümde yaş mı kaldı güzelim Ben sen sen diye tükendim Delirdim hasretinden Sığa..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet 01:39

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet

Kimi Senegal’den kimi Zanbia’dan kimi Sudan’dan bir umut geldi. Onların hayalleri Karadeniz’in çay tarlalarında yeşerdi...

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki 02:05

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki

Konya’da yaşanan saldırının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan ve Pervin Buldan'dan açıklama geldi iktidar sorumlu tutuldu. Bu açıklamalara AK Parti'den tepki geldi...

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi Olmaya Devam Edecektir 07:05

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi O

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve K..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce