#Polonya dan mutlu yıllar

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sevda ile Aylin karşı karşıya! Sevda ile Levent yıllar sonra yüzleşiyor; eski defterler yeniden açılıyor!..

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final) 00:48

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final)

Star TV’nin duygu yüklü dizisi Anne son bölüm ekrana geldi. Anne son bölümde, Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrendi. Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zaman..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman 01:00

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtım..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Rüya 1.Bölüm Fragmanı 01:05

Rüya 1.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Cihan Albayrak Ben Senin Babanım 01:00

Cihan Albayrak Ben Senin Babanım

Yeşilçamın meşhur yıllar sonra gelen baba klişesi.. seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihan Albayrak İçerde 01:00

Cihan Albayrak İçerde

Yıllar sonra ortaya çıkan kötü adam..seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balerinlik Yapayım Derken Sakatlanan Kız 00:06

Balerinlik Yapayım Derken Sakatlanan Kız

Balerinler uzun yıllar dans eğitimini boşa görüyorlar zaten. Önüne gelen herkes o hareketi yapmaz canım...

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3 1:14:26

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Yıllar sonra dönüp bakarız belki şu güzel şarkılara. Hatırlarız bu güzel günleri. Gidenlere kaldırdığımız kadehleri. Sonra içten bi Ah çekeriz bi yudumda rakıdan tabi. :) Gülün be. Hayat ne kad..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 1.Bölüm 2.Fragman 01:05

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Resim Çekecem Derken Şekilden Şekile Giren Dayı 01:15

Resim Çekecem Derken Şekilden Şekile Giren Dayı

Yıllar Sonra içindeki Fotoğrafçılık aşkını ortaya çıkartan dayı seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzel Ercan  -  Bitmesin Bu Rüya 03:48

İzel Ercan - Bitmesin Bu Rüya

Birgün yatsam sonra rüyaya dalsam Hiç uyanmasam Sonra birdenbire sevgilim gelse Bana sarılsa Yürüsek sahilde Dolaşsak kırlarda Sonra birden bana O lafı fısıldasa Yürüsek sahilde Dolaşşsak kırlarda Sonra birde..

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

 Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia! 00:35

Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia!

Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli bomba bir iddia da bulundu. Mesudiyeli, Ağa'nın yeni aşkı Duygu Su Gülpınar için Cinsel içerikli filmlerde oynadı. dedi. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun uzun yıllar ilişki ..

  • ANKA tarafından
  • 1.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu 03:16

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu

Umut doğduğu köyde bir çöp konteynırının önüne bırakılmış ve çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş. Yıllar sonra ablası kendisini bulmuş ancak nüfus cüzdanında babası olarak kaydettirilen kişinin gerçek babası olmadığı DNA t..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sema  Fikrimin İnce Gülü 03:09

Sema Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Edip Akbayram  Aldırma Gönül 04:50

Edip Akbayram Aldırma Gönül

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gi..

Zeki Müren  Sorma Ne Haldeyim 05:02

Zeki Müren Sorma Ne Haldeyim

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Harun Kolçak  Derman Olayım 03:54

Harun Kolçak Derman Olayım

Gel gir kalbime acılar bitsin Derman olayım derdini söyle Bir gül bu ne kindir bu hiddet Kurban olayım sevgini söyle Aramızda çok şey olacak Boş yere kendine güvenme Zaman geçiyor yazık oluyor Sensiz geçen şu gün..