#Polonya dan mutlu yıllar

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show 02:53

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show

Beyaz, Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku yüzünden yaşananların perde arkasını konuştu ve Haluk ile Tutku arasındaki durumun da eğlenceli bir değerlendirmesini yaptı! Beyaz Show'un 9 Şubat kon..

  • BETA tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam 01:16

Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam

Türk Telekom'un yıllar önce özelleştirildiğinden habersiz olan imam, Özel olsa yapmayız da devletin kurumu olduğu için diyerek cuma hutbesi sırasında Türk Telekom'un internet paketinin reklamını yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde 04:24

Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde

Yıllar önce yayınlandığı dönemde zirveden inmeyen Popstar, büyük umutlarla yeniden başlasa da istediğini bulamadı. Popstar reytinglerde çakıldı...

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı 03:02

100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı

YouTuber Nihan, Türk kadınının yıllar içinde değişen güzellik anlayışını yeni videosunun konusu olarak seçmiş. 100 yıllık güzellik anlayışı videoları içinde bizler için en önemli olanını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma 01:21

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan yıllar önce CHP'ye karşı milyonları böyle uyarmıştı...

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle 1:34:04

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Ethem zamanında ünlü bir cambazdır lakin çaptan düşmüş kendini alkole vermiştir . Yaşam kaynağı oğlu Ali'dir . Ünlü bir türkücü olan ayrıldığı eşi M.Akgün yıllar sonra gelip çocuğunu ister . Ali babacıdır laki..

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey 05:32

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey

Bundan uzun uzun yıllar sonra insanların eskiden yaptığı en garip şeyler arasında internetde bu kadar zaman geçirmek olacak her halde...

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994) 08:34

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994)

Bir bodrum katında yıllar sonra hayata tekrar gözlerini açan İstiklal Gazisi kendini modern zamanlarda bulunca neydik? ne olduk? karşılaştırması yapıyor.Hele bir de şimdiki zamanı görse herhalde adımını attığı an lanet ..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:42

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Dilber Ve Azim Yılların Sonra Vuslata Ermesi 18:10

Dilber Ve Azim Yılların Sonra Vuslata Ermesi

Kendisi dönemin efsane dizisi avrupa yakası'nın sonradan eklenen karakterlerin ilk sahnelerinden. azim ve dilber aşkının aradan geçen yıllar ve 6 evlilikten sonra tekrardan alevlenmesi yok lan kıvılcım diyek...

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kelebekler Orijinal Fragmanı 02:09

Kelebekler Orijinal Fragmanı

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve ..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Merhum Sabancı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Anlatmıştı 00:25

Merhum Sabancı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Anlatmıştı

Merhum İş Adamı Sakıp Sabancı'nın yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki konuşması hafızalardaki tazeliğini koruyor...

Anısına Gülünmeyen Cüneyt Çakır 00:59

Anısına Gülünmeyen Cüneyt Çakır

Fifa kokartlı hakeminiz Cüneyt Çakır bir basın toplantısında hakem arkadaşları ile yıllar önce yaşadığı bir anısını anlatmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Allah Canımı Alsada Kurtulsam 00:10

Allah Canımı Alsada Kurtulsam

Seda Sayan yıllar önce Tgrt Kanalında yaptığı programda seyircilere mikrofon uzatıyor ve her şey yolunda gidiyor taki bu yaşlı teyze konuşana kadar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 6 yıl önce