#Polonya dan mutlu yıllar

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu

Bir babanın 4 yıl süren evlat hasreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sona erdi. Ukraynalı eşi tarafından kızı yurtdışına kaçırılan baba, yıllar süren mücadelesinin ardından kızına kavuştu...

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Simpsonlar yine bildi 01:23

Simpsonlar yine bildi

KEHANETLERİYLE ÜNLÜ DİZİ SİMPSONLAR, BU KEZ ABD KONGRE BİNASININ İŞGALİYLE GÜNDEMDE... DİZİNİN YILLAR ÖNCE ÇEKİLEN SAHNELERİNDEKİ GÖRÜNTÜLER İLE DÜN YAŞANANLAR ARASINDAKİ BENZERLİK, ŞAŞKINLIK YARATTI.....

Sim kartını çöpe attı, hayatı karardı! 01:52

Sim kartını çöpe attı, hayatı karardı!

KULLANMADIĞI SİM KARTINI YILLAR ÖNCE KIRIP ÇÖPE ATTI, ANCAK BUNUN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEDİ, KAPATILMAYAN O NUMARA TELEFON DOLANDIRICILARININ ELİNE GEÇİNCE TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KARARDI....

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor! 02:17

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor!

NEFES BEBEĞİN HİKAYESİNİ GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.... İDDİAYA GÖRE ÖZ ANNESİ 11 GÜNLÜKKEN ONU TERK ETTİ... BABASI DA PARA KARŞILIĞINDA BAKILMASI İÇİN TEZCAN AİLESİNE EMANET ETTİ... AMA BİR SÜRE SONRA BABA DA ORTAD..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı 08:51

Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı

Yasemin Ergene olarak tanıdığımız güzel oyuncu 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmesiyle Yasemin Özilhan adını kullanmaya başlamıştır. iki çocuk annesi Yasemin Özilhan düzgün fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 238 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok sol yanımda D..

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı 16:41

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam sanatçısı Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, bir döneme damga vuran isimler arasında. Geçmişte oynadığı filmler gişe rekorları..

  • BETA tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk 13:10

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk

Yergöğü halkı, uzun yıllar boyunca barış ve mutluluk içinde yaşamaktaydı. Ta ki kötü kalpli Gagamor karanlık diyarlardan gelip Yergöğü’nü ele geçirene dek.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 292 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

EYE 00:12

EYE

Naked Eye/ Çıplak Göz Bakış açılarımız hayatımıza ne kadar hakim ya da bizi ne kadar yönlendiriyor, yönetiyor?Kendimizi bildiğimiz andan itibaren, ileriki yıllarda oluşacak bakış açımızın temelleri rolmodeller aracılığıy..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER 17:29

KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER

Yıllar önce su ve gıda kıtlığı konuda yayın yaptığımızda bizleri karamsarlıkla itham edenler, Komplo teorisi, diyenler şimdilerde ortada yoklar. Geleceği görememenin bedelini ne yazık ki milyonlarca insan ödeyecek...

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 1 yıl önce