#Polonya dan mutlu yıllar

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar! 02:51

Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar!

Evlilik programlarında fenomenleşen Songül sonunda muradına erdi. Hüseyin Bey'le hayatını birleştiren Songül Renkli Sayfalar'ın konuğu oldu. Songül ve eşi Hüseyin Bey, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'i kırmayarak canlı yayın..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadece Ülkemizin Değil Tüm Dünyanın Suçu: Evlendirilen Kız Çocukları Üzerine UNICEF'ten Çarpıcı Video 01:32

Sadece Ülkemizin Değil Tüm Dünyanın Suçu: Evlendirilen Kız Çocukları Ü

“Bu yıl 18 yaşının altındaki 15 milyon kız çocuğu zorla evlendirilecek.” UNICEF’in hazırlamış olduğu kampanyayı kadın, erkek, genç ve yaşlı herkesin paylaşarak insanları bu konuda bilinçlendirmesi gerekiyor. Lilly sadec..

  • Cowboy tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi 00:45

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret! 15:57

Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Kemal Doğulu, Bahar Candan'ın günlerdir uğruna göz yaşı döktüğü en yakın arkadaşı Lara Su Özsoy'u podyuma davet edince Bahar çok mutlu oldu..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek 02:18

Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek

Oğlu ve iki kızıyla gezmeye çıkan Rafet El Roman görüntülere takılıyor. Evlilik ile ilgili sorulara cevap veren sanatçı kızlarına sorulduğunda babalarına o mutlu olsun bizim içi,n yeter dediler...

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz 00:36

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır...

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı 00:34

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir...

Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı! 01:37

Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı!

İmane Elbani'nin bakımsız hali şaşırttı.Lerzan Mutlu ise biz Hülya Avşar'ın burnunun içindeki kılları bile görmüş eleştirmiş insanız açıklamasını ilave etti...

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu! 05:14

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu!

Veee o beklenen an geldi! Beyaz sonunda nikah masasına oturdu! Gelin ise, güzeller güzeli oyuncu Büşra Pekin. Şahitleri ise Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam… Fakat, Beyaz için mutlu başlayan gün kabusa döndü!..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Hayranı Miray Bebek 02:50

RTE Hayranı Miray Bebek

Amine Miray, tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı... Mama sandalyesinde otururken bir yandan da annesine Recep Tayyip açsana diyor ve ağlıyor :) kanalları gezerken tesadüfen Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili haber çıkınca ..

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri 00:25

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri

Şoför Nihat ve karısı Selma’nın mutlu bir hayatları vardır fakat günlerden bir gün istedikleri ve yaşadıkları hayat tam tersine döner. Biricik yavruları Yumurcak artık Köprüaltı Çocuğu oluvermiştir...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..