#Polonya dan mutlu yıllar

 007 Spectre - 007 James Bond Film İzle 2:28:06

007 Spectre - 007 James Bond Film İzle

Filmde beklentiler üst seviyededir. Ajanımız 007 herzamanki gibi formunda değil gibi gözüksede her olaydan bir şekilde kurtulmaya çalışan ve vazgeçmeyen biridir. Aksiyon ve macera dolu anlar yine 007 Spectre - 007 James ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti 03:48

Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Kosova'yı 4-1 yendi. Milli takımımız, böylece krizlerle geçen bir haftayı mutlu tamamlamış oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dondurma Yerken Sevgilisini Trolleyen Genç 00:17

Dondurma Yerken Sevgilisini Trolleyen Genç

Görüntüler bir asya ülkesinden. Sevgilisini en sevdiği şeylerle mutlu etmeyi başaran bu kişi bu kez dondurma yerken telefonda oyuna dalan sevgilisine ayak parmaklarını yalatmayı başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle 1:47:58

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle

Bir Zamanlar Askerdik izle, Bir Zamanlar Askerdik full izle, Bir Zamanlar Askerdik hd izle, Bir Zamanlar Askerdik türkçe dublaj izle, Ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süren Moore, bir emir üzerine Vietnam'a gitmeye haz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Köpek 00:47

Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Kö

Yaklaşık iki yıl boyunca görmediği dostuyla karşılaşan köpeğin sevinci muhteşem! Sevinçten kendini kaybeden köpeğin insanı mutlu eden, biraz da yüreğini burkan o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi 01:52

Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi

Yıllardır İstanbul sokaklarında seyyar salıncağıyla çalışan, çocukların Şaban abisi Mehmet Halit Atuğ ramazanda da mesaisine devam edip çocukları mutlu ediyor...

Survivor 2017-Adem Mutluluğunu Dile Getirdi 02:13

Survivor 2017-Adem Mutluluğunu Dile Getirdi

Ada konseyinde açıklamalarda bulunan Adem, ilk hedefi olan Kıbrıs'a ulaştığı için çok mutlu olduğunu dile getirirken herkesin hakkında hayırlısını istedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızılı Yenge Düğünde Ortalığı Yakıyor 01:28

Kırmızılı Yenge Düğünde Ortalığı Yakıyor

Kırmızılı yenge karşısına kuzenini alıp roman düğününde çok güzel uyumlu oynadığını izliyoruz. etine dolgun ve kilolu bayanların güzel oynadıkları herzaman belli olmuştur. roman havası için boy kilonun bir önemi yoktur h..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pandaların Kaydıraktan Kayması 01:27

Pandaların Kaydıraktan Kayması

Chengdu Panda Evinde bakıcıları tarafından yönlendirerek kaydıraktan kayan 4 yavru panda hayatlarının en mutlu anlarını yaşıyor ve eğleniyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadile'den Rapunzel 01:04

Kadile'den Rapunzel

Bol bol gülün diye yine bomba bir masal daha... Kadile den muhteşem masal yorumu.. Bu masallar bizim köylerde böyle biter.. Bu masallarda mutlu son yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadile Den Kırmızı Başlıklı Kız Masalı 01:09

Kadile Den Kırmızı Başlıklı Kız Masalı

Çılgın Kadile nin köyünden bir kırmızı başlıklı kız geçti. Zavallı kırmızı başlıklı kızzzzz.. Bu masallarda mutlu son yok. :)) İyi seyirler, bol gülmeler.... Oynayan Zuhal Göncü..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Kemal Doğulu - Selfie 03:15

Kemal Doğulu - Selfie

Senle aynı yüzyılda olmanın Sevincini yaşıyorum İçi ağzına kadar aşk dolu kalbi Senin için taşıyorum Bu kadar özel kalmamız yeter Bu ilişki nikaha gider Bu mutlu günümüz ölümsüz olsun Paylaşalım bu anı her yerde ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin 00:21

Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin

Bir çocuğun gülmesinden daha güzel bir şey tarif edin bana. Yeterki insan mutlu olmayı bilsin..