#Polonya dan mutlu yıllar

Hafta sonu ruh hali 00:34

Hafta sonu ruh hali

mutlu hafta sonular diye bildik ancak :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teyzemin Mutfaktaki karantina da Şovu açık ara önde 00:55

Teyzemin Mutfaktaki karantina da Şovu açık ara önde

Teyzemin Mutfaktaki karantina da Şovu açık ara önde giderken, coronayı böyle mutlu ve tedbirle korunarak yeneriz. Git artık corona..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim.. 00:10

Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim..

Vücut direncini yüksek tutmanın en doğru yolu beslenmenin yanısıra pozitif düşünmek ve mutlu olmaktan geçiyor. Ayrıca madem artık maske bir ihtiyaç, bir şekilde tarzımızı da yansıtmalı tabi :) . gülmek ve güldürmek herke..

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vajinismus Tedavisi - Animasyon Filmi 06:14

Vajinismus Tedavisi - Animasyon Filmi

Vajinismus sorunu yaşayan bir çiftin yaşadıkları, Hera kurucusu Jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ tarafından, Türkiye'de ilk kez bir animasyon filmi şeklinde yayında! Herkes de bilimsel yöntemlerle çözüm yolları ve mut..

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a -  Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva Kokardı 01:34

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a - Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva K

Aramızdan ayrılalı 5 yıl olan Türk sineması ve tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Çolpan İlhan mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Oğlu Kerem Alışık ve ailesi mezarı başında dualar okudu. Kerem Alışık, Diğer b..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüzünü hiç göremediği eşinin sesine aşık oldu, 58 yıllık birliktelikleri kitap oluyor 05:38

Yüzünü hiç göremediği eşinin sesine aşık oldu, 58 yıllık birliktelikle

Sivas’ta 6 aylıkken görme yetisini kaybeden Turan Karakaş, sesine aşık olduğu eşiyle 58 yıldır mutlu bir ömür sürüyor, Karakaş'ın hayatı ise kitap oluyor...

Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift 00:17

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift

A101'in önünde yapılan evlilik teklifi ile başlayan TikTok videosundaki çift, en mutlu anlarını hep A101'de ölümsüzleştirmişler... İşte o görüntüler...

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bordo Taksiler Şehre İniyor 01:26

Bordo Taksiler Şehre İniyor

Çatalca, Silivri ve Şile'de bordo renkte hizmet veren 212 taksi, sarı taksiye dönüştürülüyor. Bu karar bordo taksicileri mutlu etse de sarı taksicilerden tepki var...

Tuğba Özerk - Aşk Defteri 02:43

Tuğba Özerk - Aşk Defteri

Söz: Fikret Şeneş Müzik: Anonim Düzenleme: Yıldıray Gürgen Yönetmen:Mustafa Özen Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykır Color: Atölye Film Make-up/Hair: Mutlu Genç Styling: Deniz Can Kutlu Set: Metin Albal Pr..

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video) 03:42

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video)

DUYDUN MU? Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoşbuldum Bilmiyorum sonu ne olur görmüyorum Özlüyorum tanımasam da düşlüyo..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973) 03:23

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973)

Şenay - Hayat Bayram Olsa nnŞarkı Sözleri:nnŞu dünyadaki en mutlu kişinMutluluk verendirnŞu dünyadaki sevilen kişinSevmeyi bilendirn nŞu dünyadaki en güçlü kişinGüçlükten gelendirnŞu dünyadaki en bilgin kişinKendini bile..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşinize yardım ediyor musunuz- 03:00

Eşinize yardım ediyor musunuz-

MUTLU VE UZUN İLİŞKİLERİN SIRRI NE?... AMERİKA'DA YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE EV EŞLERİNİ PAYLAŞMAKTAN GEÇİYOR... PEKİ TÜRKİYE'DE DURUM BÖYLE Mİ? BAKIN SOKAK NE DİYOR?..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Evden kaçıp evlendi, hayatı kabusa döndü 02:11

Evden kaçıp evlendi, hayatı kabusa döndü

AŞKI UĞRUNA AİLESİNE SIRT ÇEVİREN GENÇ KADIN, MUTLU YUVA HAYALİ KURARKEN ŞİDDET BATAĞINA SAPLANDI... SONUNDA DAYANAMADI, 'KOCAM KAFAMI YATAK BAŞLIĞINA VURDU, SÜPÜRGE DEMİRİYLE BANA İŞKENCE ETTİ' DEYİP POLİSTEN YARDIM İST..

Ev mi, ofis mi? 02:16

Ev mi, ofis mi?

PANDEMİ YÜZÜNDEN BAZI SEKTÖRLERDE ÇALIŞANLAR EV MESAİSİNDE NEREDEYSE 1 YILI TAMAMLADI. YAPILAN BİR ANKET O ÇALIŞANLARIN ÇOĞUNUN ZANNEDİLENİN AKSİNE MUTLU OLMADIĞINI ORTAYA ÇIKARDI. HER 10 KİŞİDEN 6'SI EVDE ÇALIŞMAYA ''Y..

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..