#Polonya dan mutlu yıllar

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket! 12:07

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde iki Azeri yarışmacı Deniz Serkanova ve Nergiz Nesrullayeva Azerice konuştu. Deniz Serkanova daha sonra Öykü Serter ve Serenay Sarıkaya'dan i..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Akdeniz'de Yüzlerce Göçmen Kurtarıldı 00:27

Dünya Haber: Akdeniz'de Yüzlerce Göçmen Kurtarıldı

Libya'dan hareketle Avrupa'ya ulaşmaya çalışan 400'den fazla göçmen, Akdeniz açıklarında düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Çoğunluğu Afrika kökenli göçmenler, kurtarıldıktan sonra İtalya'nın Sicilya Adası'na götürüldü..

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı 00:58

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı

İnterpol, Kuzey Kore liderinin üvey kardeşinin ölümüyle ilgili devreye girdi. Malezya polisi, Kim Jong Nam'ın katil zanlısı olarak 7 Kuzey Korelinin arandığını belirtti. Güvenlik kaynakları aranan zanlılardan üçünün ha..

Burcu Güneş - Tamamdır 04:35

Burcu Güneş - Tamamdır

Hayatında kalma sözü Versem tutabilir miyim Tutabilir miyim Seninle her durumda Var olmayı istesem Sona giden yollarda Olabilir miyim olabilir miyim Her durumda sınanmaya hazırım ben Gücümü önce Tanrı'dan Sonra..

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 'Bizim Eve de Gel Kardeş' Dedirtecek Güzellikte Muhteşem Sanat 01:47

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 'Bizim Eve de Gel Kardeş' Dedir

Duvar sanatını zeminle buluşturarak ortaya muhteşem bir çalışma çıkartan sanatçı Ossama Nasr'dan izlerken kendinizden geçeceğiniz bir video..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mega Fabrikalar Koenigsegg Agera 44:51

Mega Fabrikalar Koenigsegg Agera

Koenigsegg Agera ; son sürati 400km/s yakın. 0 dan 100km/s sadece 3sn çıkıyor.....

Dunkirk 02:11

Dunkirk

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Bizim İkimiz 8.Bölüm 10:44

Bizim İkimiz 8.Bölüm

Renkli karakterler ve A’dan Z’ye eğlence bu macerada…..

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Rembetiko Meyhane Şarkısı 03:46

Rembetiko Meyhane Şarkısı

Excerpt from Rembetiko , my most favorite Greek film. Yunan Filmi Rembetiko'dan alınmıştır. Rembetiko #1 (movie,1983)..

Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:10

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle

Andrew Mogel ve Jarrad Paul ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı dramatik komedi türdeki filmin başrollerinde Jack Black ile beraber X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Scott rolünü üstlenen James Marsden’i g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..

Bayern Munich vs Augsburg 6-0  Maç Özeti 12:45

Bayern Munich vs Augsburg 6-0 Maç Özeti

Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih, Augsburg'a gol yağdırdı... Bundesliga'da 26. hafta karşılaşmalarında Augsburg'u ağırlayan Bayern Münih, rakibini 6-0'lık skorla devirerek üst üste beşinci galib..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Gang Find Themselves In Trouble With Al Capone - Season 1 Ep. 5 00:38

The Gang Find Themselves In Trouble With Al Capone - Season 1 Ep. 5

Deborah, Dan ve Chris, Al Capone'la olan ilişkilerini yanlış adamla öfkelendiriyor...

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Hazal Kaya Kimdir? 02:13

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi r..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..