#Polonya dan mutlu yıllar

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman 01:51

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman

Bajrangi Bhaijaan, konuşamayan küçük bir kız ile yolları kesişen bir adamın hikayesini anlatıyor. 5 yaşında bir kız olan Shahida doğuştan konuşamıyordur. Kızının konuşması için elinden geleni yapan annesi, Shahida’yı ted..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Yavuz Bingöl Ben Manav Mehmet Efendi Değilim Bilinçli Bir Seçmenim 05:37

Yavuz Bingöl Ben Manav Mehmet Efendi Değilim Bilinçli Bir Seçmenim

Halk müziğinin en sevilen isimlerinden biriyken yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme gelen Yavuz Bingöl, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu. Bingöl, Beni bu kadar yıpratmaya, uzaylı bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer ..

  • BETA tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Can'ın Eski Kocası Sulhi Aksüt'ün Son Hali Görenleri Hayrete Düşürüyor 02:10

Sibel Can'ın Eski Kocası Sulhi Aksüt'ün Son Hali Görenleri Hayrete Düş

Sibel Can ve Sulhi Aksüt evliliği bir dönem, magazin gündemi hayli meşgul etmişti. Hakan Ural'dan boşanan, Karahan Çantay'la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt'le evlendi. 10 yıl evli kala..

  • BETA tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maniac Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman

MANIAC, gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor. Ancak bu hikâyede işler planlandığı gibi gitmiyor. Cary Joji F..

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı 02:36

40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı

Birkaç gündür Ege sahillerinde olan ve Marmaris, Bozburun gibi bölgelerde kısa kısa tatil yapan oyuncu, yine Türkbükü'ne geldi. Bir otelin iskelesinde görüntülenen Ün'ün yanında, Tolga Karataş ve Emre Kınay'dan olan kızı..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Talat Bulut'tan İlk Açıklama 02:40

Talat Bulut'tan İlk Açıklama

Talat Bulut hakkında taciz iddialarından dolayı açılan soruşturmada takipsizlik kararı çıktı. Oyuncu, kararı Instagram’dan..

  • BETA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi 01:00

Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi

Orhan Gencebay'dan sonra deodorantın önemine dokunan koca yürekli Var Böyle Tipler reisi izliyoruz efendim... Didem Soydan'da kalbimizde.....

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Yönetmenden Kötü Haber 02:41

Ünlü Yönetmenden Kötü Haber

Bir dönemin efsane dizileri' Kaygısızlar', 'Unutabilsem' ve 'Aynalı Tahir'in yönetmeni Cankat Ergin hayatını kaybetti. Haberi oyuncu Hamdi Alkan, Twitter'dan duyurdu..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayallere Bir Destekte Sizden Olsun 00:35

Hayallere Bir Destekte Sizden Olsun

Hayallere bir destekte sizden olsun, “Zeka ve Azmin yanında Cesaret ile birleşmiş Türkiye'nin İlk Yerli, Milli, Hızlı ve Güvenilir Mesajlaşma uygulamamız olan Kamapp Messenger’a destek için sponsorlar aramaktayız.” Goog..

Halk Otobüsünde Yolcuları Çileden Çıkartan Teyze 01:46

Halk Otobüsünde Yolcuları Çileden Çıkartan Teyze

Ankara Kızılay'dan iş çıkışında halk otobüsüne binen yaşlı teyze kendisine yer vermeyen yolcuları çileden çıkartmış...

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak Yılmaz'ın Kızlarıyla Gol Diyaloğuna Giren Kurye 01:00

Burak Yılmaz'ın Kızlarıyla Gol Diyaloğuna Giren Kurye

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer Burak Yılmaz'ın kızları Derin ve Nazlı'nın eve gelen kurye ile girdikleri diyalog izleyenleri gülümsetmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com) 01:30

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com)

Diyarbakır Nakliyat uzun süredir bu sektörde bulunan profesyonellerle kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Bu sektörde diğer nakliye firmaların dan farklı kılan özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir. Eşyalarınızı en..

İdlib'de 2 ayrı noktada patlama Çok sayıda ölü ve yaralı var 00:07

İdlib'de 2 ayrı noktada patlama Çok sayıda ölü ve yaralı var

Suriye'nin İdlib kentinde 2 farklı noktada patlama meydana geldi. Yerel kaynaklar patlamalarda 10'dan fazla kişinin hayatını kaybettiğini; çok sayıda kişinin de yaralandığını duyurdu...

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün 01:46

Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün

Rusya'dan yine sıradışı bir görüntü. Askeri sevkiyat için şehrin sokaklarından geçen bir tank geri geri manevra yapınca arkasındaki arabayı harcamış...

  • JET TV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paraşüt Pilotu Ve Yabancı Yolcusu Kayalıklara Düşüp Öldü 00:29

Paraşüt Pilotu Ve Yabancı Yolcusu Kayalıklara Düşüp Öldü

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Babadağ'dan atlayış yapan yamaç paraşüt pilotu ve yabancı yolcusu hayatını kaybetti. Jandarmanın drone ile havadan tespit ettiği cenazelere ulaşma çalışmaları devam..

Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera) 18:23

Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera)

DENİZDE KÖPEKBALIĞI AVLADIM!! (EFSANE MACERA) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün aldığım haberle beraber hemen Antalya'dan kalkıp Marmara Körfezine gittim ve akın eden köpekbalığı sürüsüne olta attım. Köpek balığı avlad..

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Eyüpsultan'da İnşaat Çukuruna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti 01:30

Eyüpsultan'da İnşaat Çukuruna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

İstanbul Eyüpsultan'da inşaat alanındaki kazıkların çakılması için açılan kuyuya düşerek yaklaşık 5 saat sonra kurtarılan 9 yaşındaki İhsan Baran 'dan acı haber geldi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybe..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı 00:24

Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı

İstanbul'dan Edirne'ye giden bir ambulans, TEM Otoyolu Çerkezköy mevkiinde içerisindeki oksijen tüpünün patlamasıyla aniden alev aldı. Alevler içinde kalan ambulanstaki personelin son anda canını kurtardığı öğrenilirken ..

Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 437 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti 07:48

Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti

Demet Şener 2.5 aylık sevgilisiyle yarın nikah masasına oturuyor. Demet Şener düğünde Eda Güngör tasarımı bir gelinlik giyecek. Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019’da 11 yıllık eşi İbrahim Ku..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Model Elif Aksu, Milyoner Sevgilisi ile Yollarını Ayırdı... 03:13

Model Elif Aksu, Milyoner Sevgilisi ile Yollarını Ayırdı...

Neymar ile oynadığı reklam filmiyle adını duyuran model Elif Aksu, 5 aydır aşk yaşadığı Avusturyalı milyoner Kevin Reichard'dan ayrıldığını açıkladı.nnİzlemeden Geçmeyin Magazin Günlüğü ekibi olarak:n- En güncel magazin ..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce