#Polonya dan mutlu yıllar

Azerbaycan Ordusu Laçın'da Azerbaycan Bayrağını Göndere Bir Daha İnmemek Üzere Astı! 05:06

Azerbaycan Ordusu Laçın'da Azerbaycan Bayrağını Göndere Bir Daha İnmem

Azerbaycan'da Laçın Coşkusu! Bir Laçınlının Laçın'dan Çıktığı Eski Araç Da Kutlamalarda!..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzikleri 45:43

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzi

TRT de yayınlanan biz döneme damgasını vurmuş Yunus Emre'nin hayatını anlatan bir dizi vardı. Bilmem hatırlar mısınız? Yunus Emre unutmayacağımız kıssalar ve karakterlerle benim de hayatımda önemli bir yere sahip olmuş b..

  • GÜL tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili- 01:40

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili-

Fransa'da Basın kuruluşları, sendikalar ve insan hakları derneklerinden oluşan Genel Güvenlik Yasasına Hayır girişiminin çağrısıyla Fransa genelinde 90'dan fazla eylem yapıldı...

Çin'e Giden Türk Treni Kazakistan'da 01:19

Çin'e Giden Türk Treni Kazakistan'da

Geçen hafta İstanbul'dan demir ipek yolundan Çin'e hareket eden Türk ihracat treni, Kazakistan'daki seyahatini sürdürüyor...

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix 02:29

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix

Bir Başkadır. Yazan ve Yöneten Berkun Oya. 12 Kasım'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 195 milyondan fazla ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dil..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Trump, Beyaz Saray'a veda etti 01:44

Trump, Beyaz Saray'a veda etti

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı...

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Dev kargo gemisi karaya oturdu 01:27

Dev kargo gemisi karaya oturdu

TEKİRDAĞ'DAN RUSYA'YA GİDEN PANAMA BAYRAKLI KARGO GEMİSİ MAKİNE ARIZASI NEDENİYLE BEYKOZ AÇIKLARINDA KARAYA OTURDU. BİRAZ ÖNCE DE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN KURTARMA ÇALIŞMALAR..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..