#Pompalı tüfekli Şahsı bakan süleyman soylu i̇kna etti haber izle

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti 01:37

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti

Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nin personellerinden down sendromlu Evren, askerlik hayaline kavuştu. Evren askeri kamuflajını giyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziy..

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı 05:50

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu 2000'li yıllarda hainlikle suçladığı Meral Akşener'in istifasına ilişkin soruya “İstismar ortaya ko..

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret 01:13

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu program sonunda TVNET stüdyosunu ziyaret ederek konuklara sürpriz yaptı. O anlar canlı yayına böyle..

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın 00:46

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın

Ülke TV'de Turgay Güler'in konuğu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu HDP'li Figen Yüksekdağ'ın 'Biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye dayıyoruz' sözlerine 'Şimdi bi..

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Cumhurbaşkanı ve Başbakan  Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı 02:12

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’nun düğününe katıldı...

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

Bakan Soylu Siirtli Kızın Mektubunu Okurken Gözyaşlarını Tutamadı 01:43

Bakan Soylu Siirtli Kızın Mektubunu Okurken Gözyaşlarını Tutamadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AA Editör Masası'nda Siirtli kızın yazdığı mektubu okurken gözyaşlarına engel olamadı...

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamamak gerekiyor- 14:55

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamama

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla ekranlara gelen “Sebep Sonuç” programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesi , HDP'li Gü..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı 01:26

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük’te acil çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Santralde çağrılara cevap veren Bakan Soylu ekipleri harekete geçirdi...

Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı 01:07

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüsü atlattı. Hatta iş başı yaptı. Bakanlığa giden Soylu, ilk iş olarak güvenlik ve koordinasyon toplantısına katıldı...

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı 02:08

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’yı terör örgütü olarak nitelendirmeyen HDP’ye sert tepki geldi. Soylu, HDP’li vekillere “Bu PKK’nın Allah belasını versin deyin” çağrısında bulundu...

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir- 01:43

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş hakkındaki serbest bırakılması kararını eleştirdi. Soylu, Demirtaş teröristtir, bu kararın bir anlamı yoktur dedi...

Bakan Soylu- 2021'i Afet Eğitim Yılı İlan Ettik 01:43

Bakan Soylu- 2021'i Afet Eğitim Yılı İlan Ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Gölbaşı Yerleşkesi'nde polis arama kurtarma tanıtım programına katıldı. Soylu 2021'i afet eğitim yılı ilan ettiklerini açıkladı...

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Bakan Soylu Kırgız Mevkidaşı Niyazbekov İle Bir Araya Geldi 11:50

Bakan Soylu Kırgız Mevkidaşı Niyazbekov İle Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırgız Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ulan Niyazbekov ile bir araya geldi...

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert Cevap Soros Çocuğu 05:25

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert

Mültecilerle ilgili 'Sessiz İstila' filmi çok konuşuldu. Ümit Özdağ filmi finanse ettiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise TGRT Haber canlı yayınında Özdağ'a sert cevap verdi: Operasyon çocuğu, Soros çocuğu..

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Bakan Soylu, Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Cikotic ile bir araya geldi 05:23

Bakan Soylu, Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Cikotic ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Selmo Cikotic ile bir araya geldi...

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması 02:51

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması

Bakıcılar tam kapanma kapsamında. 3 hafta çalışamayacaklar. Hem bakıcılar hem de çocuğu olanlar için sorun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istisnalara değindi..