#Portakal diliminde kereviz salata tarifi

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

 Portakallı Pekin Ördeği Tarifi 04:24

Portakallı Pekin Ördeği Tarifi

Şefik ve Yaman’dan Lezzeti Pek Tekin Olmayan Portakallı Pekin Ördeği Tarifi..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi 02:59

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi

Bugün size Firinda közlenmis Patlicanla nefis bir salata tarifim var...

Nohut Salatası Tarifi 01:16

Nohut Salatası Tarifi

2 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kasığı ince kıyılmış maydanoz yarım çay kaşığı kimyon yarım limonun suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Pul biber Hazırlanışı; 1.1 adet piya..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Falafel Tarifi  Nohut Köftesi 02:58

Falafel Tarifi Nohut Köftesi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) Daha fazlası için malzemeyi artırabilirsiniz. 1 su bardağı haşlanmış nohut yarım su bardağı sadece akşamdan ıslatılmış nohut 1 adet soğan 1 iri tutam maydanoz yaprakları 2 diş sarımsak 1 silme t..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Makarna Salatası Tarifi  Ton Balıklı Makarna 01:44

Makarna Salatası Tarifi Ton Balıklı Makarna

Makarna Salatası Malzemeleri 350gr makarna 220gr konserve mısır 1 adet piyaz doğranmış orta boy soğan 160gr ton balığı 5-6 sap ince kıyılmış maydanoz 5-6 adet küp doğranmış kornişon turşu Yarım limonun suyu 3-4 adet çeri..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Nurselle Evin Tadı - Bonfile Tandır Tarifi 05:11

Nurselle Evin Tadı - Bonfile Tandır Tarifi

Bonfile Tandır Malzemeleri 5 parça dana bonfile 400 gr bebek patates 3 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 2 dal kereviz sapı 2 dal biberiye 1 tutam zencefil 1.5 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi 3 yemek kaşığı elma sirkesi 4 ..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..