#Portakallı bisküvi pastası

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Portakallı Kek Tarifi 05:11

Portakallı Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane odasında yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı Taze sıkılmış portakal suyu 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 2 su bardağı un Hazırlanışı Çırpma kabına Yum..

Portakallı Islak Kek Tarifi 02:02

Portakallı Islak Kek Tarifi

1 su bardağı portakal suyu+2 yemek kaşığı şeker 4 yumurta Yarım su bardağı sıvı yağ 10 yemek kaşığı un 10 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzeri için Hindistan cevizi 1 adet portakal kabuğu rende..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Dubai'de Üretilen 1 Milyon Dolarlık Düğün Pastası 03:34

Dubai'de Üretilen 1 Milyon Dolarlık Düğün Pastası

Gelin fuarı için üretilen düğün pastası 1 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekti. Pasta yenilebilir olarak tanıtılırken elmaslı yapısı nedeniyle fiyatını katlıyor. Üzerinde 5 adet elmas olan pastada ayrıca inciler de yer..

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Gültekin - Doğum Günü Pastası 03:59

Yusuf Gültekin - Doğum Günü Pastası

Yusuf Gültekin - Doğum Günü Pastası Dinle..

Kremalı Milföy Pastası Tarifi 03:12

Kremalı Milföy Pastası Tarifi

Milföy Pastası İçin Gereken Malzemeler: Yaklaşık 8 adet mini pastacık için 6 kare milföy hamuru İstediğiniz bir pasta kreması..

Pişmeyen Pasta  Cuplarda Pratik Yaz Pastası 03:26

Pişmeyen Pasta Cuplarda Pratik Yaz Pastası

Bu videomda size Pişmeyen Cuplarda Pratik Yaz pastasi tarifi veriyorum...

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Alman Pastası Tarifi 04:59

Alman Pastası Tarifi

Alman Pastası İçin Malzemeler: 1 er çay bardağı su ve süt (ılıntan biraz sıcak ısıtın) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı tozşeker 1 yumurta yaklaşık 3 buçuk su bardağı un (azar azar ekleyin, hafif ele yapışan yumuşak b..

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası 03:25

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası

Malzemeler: 20 adet Bebe Biskuvisi 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Muz 950 ml Kaymaklı Dondurma İnce çikolata Adımlar: 1- Bebe bisküvi ve tereyağını rondodon geçirin, kek kalıbın altına bastırarak yerleştirin. 2- Üzer..

5 Dakika Pastası Bisküvili Kolay Pasta Tarifi 00:56

5 Dakika Pastası Bisküvili Kolay Pasta Tarifi

Malzemeler; 2 paket petibör bisküvi 2 su bardağı soğuk süt 2 paket krem santi 1 çay bardağı damla çikolata Üzeri için; 1 paket çikolata sosu 2 buçuk su bardağı süt..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Çilek Kokusu 8. Bölüm  Aslı Ve Pastası 02:31

Çilek Kokusu 8. Bölüm Aslı Ve Pastası

Çilek Kokusu 8. Bölüm - Aslı Ve Pastası İzle..

  • En Yeniler tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Günü Pastası Böyle Ateşli Olunca Yanar ! Ummadık Gaz Kaçağımı Yoksa 00:10

Doğum Günü Pastası Böyle Ateşli Olunca Yanar ! Ummadık Gaz Kaçağımı Yo

Doğum günü kutlanan kaza şaka gibi doğum günü kutlaması herkesi yaktı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürpriz Sonlu Yeni Yıl Pastası 01:14

Sürpriz Sonlu Yeni Yıl Pastası

Bir yeni yıl pastasına mutlu bir son hazırlanmış. Tadına bakmak ister miydiniz? Ben pastanın sağ tarafı hariç isterdim...

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Köy Pastası Tarifi 03:11

Köy Pastası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta Aldığı kadar un 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon suyu..

Patates Pastası Tarifi 01:54

Patates Pastası Tarifi

alzemeler; 9 adet patates Yarım demet maydanoz 3-4 adet havuç Küçük boy 1 adet mor lahana Limon suyu Tuz Karabiber Pul biber..

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi 05:20

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi

30 adet Oreo 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 kilo Vanilyalı Dondurma..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası 00:59

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası

Türk yemekleri ile arası çok iyi olan yabancı gence arkadaşları doğum gününde çok değişik bir sürpriz yapıp döner şeklinde pasta yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 455 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..