#Poşe yumurta ve Çılbır yapımı

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Artebella Sizde Yapabilirsiniz  Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı 06:22

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı Dışardan alacagınız ve kolayca bulacagınız malzemelerle çok güzel ve kullanışlı kavanoz yapımı.....

  • Kadınca tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Portakaldan Mum Nasıl Yapılır? 03:09

Portakaldan Mum Nasıl Yapılır?

Evde hem eglenecegimiz hemde yapımı kolay mum yapımı. Sonunda hos kokulu bir muma sahip olacagınız bir proje.iyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği 00:53

Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği

Keklik, sülüngiller (Phasianidae) familyasından bıldırcından büyük bazı kuş türlerine verilen ad. Keklik terimi belirli bir taksonomik gruba denk gelmez. Avlanan bir hayvandır. Eti lezzetlidir. Genelde 2-3 yumurta bırakı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuşlar Şehrinde Macera Animasyon Film Hd İzle 1:18:28

Kuşlar Şehrinde Macera Animasyon Film Hd İzle

Olay Afrikanın ortasındaki kuş yaşadığı şehir Zambezia bölgesinde geçmektedir. Yumurta avcılarına karşı savunmasıyla meşhur bir vadidir. Aeronun hayali, bu şehirde yaşamaktır. Bir gün tüm kuş yumurtalarının çalındığını d..

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart 04:43

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Tuzlu Tart tarifi verdi! Tuzlu Tart MALZEMELER 2 + 3/4 Su Bardağı Un Yarım Paketten Biraz Fazla Tereyağı 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Adet Yumurta İçi İçin: 2 Adet Kabak 1 Paket ..

  • ANKA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 31.Bölüm- Sebzeli Kiş 05:24

Evim Lokanta 31.Bölüm- Sebzeli Kiş

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 31. Bölüm'de Sebzeli Kiş tarifi verdi! Sebzeli Kiş MALZEMELER 3,5 Su Bardağı Un 1 Çay Kaşığı Tuz 2 Adet Yumurta Sarısı Yarım Paketten Biraz Fazla Tereyağı İçi İçin: 3 Adet Kapya Bi..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibritler Üzerinde Yumurtalar Yakılırsa 04:47

Kibritler Üzerinde Yumurtalar Yakılırsa

Çılgın deneylerin bir yenisinde 10.000 kibrit üzerine yerleştirilen yumurta, mısır, stres çarkının ateşe verilmesini izliyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon Cheesecake Nasıl Yapılır 05:58

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır

Krem Peynirli Harç: 250 gram Beyaz Krem Peynir 6 adet Yumurta Sarısı 60 gram Toz Şeker 60 gram Tereyağı 100 ml Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Limon Kabuğu Rendesi 60 gram Kek Unu 20 gram Mısır Nişastası 1 ç..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Bademli Kurabiye Tarifi 05:51

Bademli Kurabiye Tarifi

Bademli Kurabiye için Malzemeler: 1 bardak Un 12/ çay kaşığı Karbonat 1 bardak Badem 1/2 bardak Tereyağı 3/4 bardak Şeker 1 Yumurta 1 Yumurta beyazı 1 çay kaşığı portakal kabuğu rendesi..

Tembel Kurabiyesi  Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tarifi 01:38

Tembel Kurabiyesi Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tari

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 200g tereyağı 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı + 3 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığ..

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır 05:03

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Pırasa 300 gram Kıyma 1 adet Yumurta 4 yemek kaşığı Galeta Unu Tuz karabiber Pulbiber Kızartmak için: 3 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta Sıvıyağ..

Mayasız Kolay Dereotlu Poğaça Tarifi 01:20

Mayasız Kolay Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler Hamuru için: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Yarım demet ince kıyılmış dereotu 1 adet yumurta Aldığı kadar un Üzeri için 1 yumurta..

Kostümlü Tavuk Tarifi 03:59

Kostümlü Tavuk Tarifi

Malzemeler : 6 adet tavuk baget 6 adet milföy 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz Yapılışı Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları y..

Cheesecake'li Kek Tarifi 08:33

Cheesecake'li Kek Tarifi

Malzemeler: Kek için: 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Şeker 1 su bardağı Süt 2 yemek kaşığı Luna Margarin 1,5 su bardağı Un 1 paket Hamur Kabartma Tozu Vanilya Özütü 2 yemek kaşığı Kakao Cheesecake İçin: 500 gr Labne 3 a..

Çilekli Nefis Muffin Tarifi 05:49

Çilekli Nefis Muffin Tarifi

Malzemeler: 5 yemek kaşığı Luna Margarin 1/3 bardak Süt 1 adet Yumurta 1 adet Yumurta Sarısı 1 1/2 bardak Un 3/4 bardak Şeker 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 yemek kaşığı Çilek Reçeli Tuz..