#Poşe yumurta ve Çılbır yapımı

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle 1:42:34

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle

16 Ocak 2015 günü ülkemizde de vizyona giren bu değerli türk yapımı Fatih’in Fedaisi Kara Murat izle filmini sizinle paylaşıyoruz. Filmimiz yükselen türk sinemasının en çok para harcanan prodiksüyonuna sahip olmasının ya..

  • Tv Series tarafından
  • 9.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saga Gölgelerin Laneti Film İzle 1:45:13

Saga Gölgelerin Laneti Film İzle

Gölgelerin Laneti hd izle, Fantastik bir maceraya hazırmısınız? 2013 yapımı İngiltere ve Amerika ortak yapımı filmde, Sga’dan evvel bir çok yaratığın olduğu cüceler, ejderhalar ve kendini ilah olarak gösteren kişilerin h..

  • Tv Series tarafından
  • 3.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karınca Kapanı Film İzle  1:45:46

Karınca Kapanı Film İzle

ırat tanışın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolünde de kendisinin oynaması ile karşımıza çıkıyor. Karınca Kapanı 2014 yapımı olup gerilim ve suç türünde yapılmış bir film. Senaryosun da ise yine Fırat Tanış ve..

  • Tv Series tarafından
  • 3.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

Kidnap Anne Yabancı Film İzle 1:34:56

Kidnap Anne Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle 2:21:50

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi 06:18

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi

İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: (Ufak kare cam kalıp veya yaklaşık 20cm lik yuvarlak kelepçeli kalıp için) yarım su bardağı irmik yarım su bardağı tozşeker 500ml. süt (2 su bardağı (250ml. lik kullanıyorum)) 1 tatlı kaşığ..

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler 14:51

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler

Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirdi. Çevirdiği filmlerde genellikle saf, şanslı, iyi yürekli kar..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:04

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, Şaşkın Ördek yemek yemediğinde güçsüz kalıyor ve arkadaşlarına yetişemediği için onlarla oynayamıyor. Ama bakın Mert, Nil ve Unutkan Balık ne kadar da neşeli ve güçlü. Çünkü onlar her zaman sağlıklı bes..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jakarta Sokak Yemekleri 17:47

Jakarta Sokak Yemekleri

Jakarta Street Food 601 Egg Kebab Pizza Pizza Kebab Telor yumurta , kebab ,pizza..

Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu 03:17

Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu

Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu..

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam 05:55

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam

İzmir'de matbaacılık yapan 61 yaşındaki Zekeriya Yetkin'in Başbakan Binali Yıldırım'a olan benzerliği görenleri hayrete düşürüyor. Kimi yoldan çevirip fotoğraf çektirirken, kimi gerçekten Başbakan Yıldırım zannedip sorun..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın en yaşlı insanı 117 yaşında 00:49

Dünyanın en yaşlı insanı 117 yaşında

Dünyanın en yaşlı insanı Emma Morano 117'nci yaş gününü yakın çevresi ile kutladı. Morano'nun uzun yaşam sırrı ise günde iki yumurta!..