#Poşe yumurta ve Çılbır yapımı

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Şekilli Bisküvi Tarifi 03:35

Şekilli Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 3/4 su bardağı pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 2buçuk 3 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu yarım paket vanilya..

Krep Böreği Tarifi 06:45

Krep Böreği Tarifi

MALZEMELER 1.5 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Su 1.5 Su bardağı Un 2 Yemek kaşığı Sıvı yağ Yarım demet Dereotu 1 Kase Tulum Peyniri 1 Kase Kaşar Peynir 3 Kırmızı Biber Tuz 1 Çay kaşığı Kabartma tozu 1 Kase Çekirdeksiz Zeyti..

Taze Soğan Gurmesi Erzurumlu Abi 00:47

Taze Soğan Gurmesi Erzurumlu Abi

Erzurumlu gurme abimizden yumurta ve taze soğan yeme taktiğini hep birlikte izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayasız Kabaran Pişi Tarifi 03:28

Mayasız Kabaran Pişi Tarifi

MALZEMELER 1 Yumurta 1 Paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı Sıvıyağ 1 Su bardağı Yoğurt Alabildiğine Un Kızartmak için Sıvı yağ..

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri 02:33

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri

1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilik su 1 paket yas maya 2 adet yumurta 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz Alabildigi kadar un (Ben 1 Kilo kullandim)..

Magnolia Puding Tarifi 07:59

Magnolia Puding Tarifi

5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 2-3 adet muz, 1 paket yulaflı bisküvi...

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi 08:27

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 2 tepeleme yemek kaşığı Kakao, 1 paket kabartma tozu. Muhallebi için; 3 su bardağı süt, 1 tepeleme yemek ..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka) 06:20

Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka)

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Puf Pasta (Karpatka) tarifi verdi! Puf Pasta (Karpatka) MALZEMELER 1 Bardak Su 2 Yemek Kaşığı Tereyağı 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1,5 Su Bardağı Un 2 Yemek Kaşığı Nişasta ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Köftesi Tarifi 02:28

Patates Köftesi Tarifi

MALZEMELER 3 adet büyük boy patates, 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, Tuz, Dışını bulamak için 1 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ...

 Evde Kolay Pide  Tarifi 02:17

Evde Kolay Pide Tarifi

2 Paket Milföy hamuru Sucuk Sivri biber Yumurta rendelenmis kasarpeyniri..

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek 06:13

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 4 tane yumurta 1,5 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane limonun rendesi 1..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Evim Lokanta - Bezeli Pasta 06:30

Evim Lokanta - Bezeli Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve konuğu Elif Hanım 27. Bölüm'de Bezeli Pasta tarifi verdi! Bezeli Pasta MALZEMELER 1,5 Su Bardağı Toz Şeker 3 Yemek Kaşığı Tereyağı 1 Bardaktan Biraz Az Şeker 1,5 Su Bardağından Bira..

  • ANKA tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta 07:25

Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici'nin misafiri Renata 29. Bölüm'de Ballı Pasta tarifi verdi! Ballı Pasta MALZEMELER 3 Yemek Kaşığı Bal 1 Su Bardağı Şeker 1 Çay Kaşığı Karbonat 1 Paketin Yarısından Az Tereyağı 3 Adet Y..

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Cocostar Tarifi 05:25

Cocostar Tarifi

MALZEMELER 3 Yumurta 3 Yemek kaşığı Un Yarım su bardağı Şeker 2 Yemek kaşığı Kakao Yarım paket Kabartma Tozu Bir Çay bardağı soğuk Süt Kremasının malzemeleri 2 Su bardağı Hindistan Cevizi 1 Su bardağı Süt 1 Paket Krem Şa..

Fincan Kek Tarifi 04:15

Fincan Kek Tarifi

MALZEMELER Kekin Malzemeleri, 2 Yumurta Yarım su bardağı Sıvı yağ Yarım su bardağı Şeker 1.5 Yemek kaşığı Kakao Yarım su bardağı Yoğurt 1 Paket Kabartma tozu 1 Su bardağı Un Kremasının Malzemeleri, 2.5 Su bardağı Süt 2 ..