#Pratik firik pilavı tarifi

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi 02:56

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 adet büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet tavuk göğsü 2 su bardağı pilavlık bulgur 2 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası (şart değil) 1 su bardağı don..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Sebzeli Pirinç Pilavı Tarifi 02:16

Sebzeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 havuç 1 çay bardağı haşlanmış bezelye Yarım çay bardağı konserve mısır Tuz Su..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Şehriyeli Arpacık Pilavı 04:02

Şehriyeli Arpacık Pilavı

Şehriyeli Arpacık Pilavı Tarifi Malzemeleri 1 Yemek Kaşığı Tereyağ Yarım Bulyon 1 Su bardağı Arpacık Yarım Su bardağı Şehriye 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı Tuz 2.5 Su bardağı Sıcak Su..

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları 03:11

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları

Pirinç pilavı yaparken pilavın tane tane ve beyaz olması olmazsa olmazıdır.İşte videomuzda pirinç pilavı yapmanın bütün püf noktalarını izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Şimdiden afiyet olsun:))..

  • Kadınca tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 04:20

Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

Bulgur Pilavı için Malzemeler: 1,5 su bardağı iri Bulgur 1,5 su bardağı Tavuk Suyu 1 yemek kaşığı Tereyağ 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 adet Soğan 10 adet Biber 4 adet Domates Kuru nane Tuz Karabiber..

50 Tl İle En İyi Pilavı Kim Yapacak 20:28

50 Tl İle En İyi Pilavı Kim Yapacak

Bu videoda arkadaşlarımızın 50'şer lira bütçeleri var. Çarşıya çıkıyorlar ve 50 TL ile alabildikleri malzemeler ile en iyi pilavı yapmaya çalışıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evim Lokanta - Perde Pilavı 06:06

Evim Lokanta - Perde Pilavı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 28. Bölüm'de Perde Pilavı tarifi verdi İzle..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Malzemelerle Tianjin Pilavı Hazırlamak 05:33

Mini Malzemelerle Tianjin Pilavı Hazırlamak

Mini malzemeleri kullanarak tianjin pilavı hazırlayan ekibin kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siirt Perde Pilavı Yapımı 01:12

Siirt Perde Pilavı Yapımı

Siirt'e özgü perde pilavı yapımı...

Burak Özdemir'in Güç Gösterisi Yaparak Pilavı Tepsiye Dökmesi 00:54

Burak Özdemir'in Güç Gösterisi Yaparak Pilavı Tepsiye Dökmesi

Nusret'ten sonra ülkemizin gıda sektöründe ileri geleni CZN Burak Özdemir'in koca tencereyi bir kerede çevirişini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana Kebap Ve Bulgur Pilavı İçin Yarıştılar 86. Bölüm Survivor 2018 26:29

Adana Kebap Ve Bulgur Pilavı İçin Yarıştılar 86. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 86'ncı bölümde takımlar ödül oyununda adana kebap ve bulgur pilavı ödülünü kazanmak için karşı karşıya geldiler. İşte kazanan takım.....

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebzeli Kuskus Pilavı 01:30

Sebzeli Kuskus Pilavı

Malzemeler 1 su bardağı kuskus 1 çay bardağı bezelye 1 adet soğan 1 adet küçük havuç 1 adet sulu domates 2 adet biber 2 su bardağı sıcak su 2 yemek kaşığı sıvı yağ Salça 1 yemek kaşığı margarin veya tereyağ 1 tatlı kaşığ..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 2018 11:20

Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 20

Survivor 2018 sekseninci bölümde takımlar tavuk şiş ve bulgur pilavının yer aldığı Mor Oda ödülü için yarıştılar. İşte kazanan takım.....

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi 01:15

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi

Pratik Çöp Şiş Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk bonfile domates biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 diş sarımsak tuz kar..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..