#Pratik lahmacun tarifi

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Domates Çorbası Tarifi 01:28

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi..

Fırında Bütün Tavuk Tarifi 02:06

Fırında Bütün Tavuk Tarifi

Fırında Bütün Tavuk Tarifi izle..

Fırında Dolma Tarifi 06:15

Fırında Dolma Tarifi

Fırında Dolma Tarifi izle..

Fırında Karnıyarık Tarifi 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi

Fırında Karnıyarık Tarifi izle..

Fırında Makarna Tarifi 09:24

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna Tarifi izle..

Fırında Balık Tarifi 04:36

Fırında Balık Tarifi

Fırında Balık Tarifi izle..

Fırında Somon Tarifi 01:57

Fırında Somon Tarifi

Fırında Somon Tarifi izle..

Tül Perde Tatlısı Tarifi 06:56

Tül Perde Tatlısı Tarifi

Tül Perde Tatlısı Tarifi..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

Tavuklu Makarna Salatası Tarifi 01:00

Tavuklu Makarna Salatası Tarifi

Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi..