#Premier ligde liverpool

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak 04:04

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı ve son maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın tarihi bir maça çıkacağını söyledi. Ukrayna ekibinin antrenman tesislerinde..

01:10

"İstanbulspor'un Yükseldiği Anı Yaşamak İstiyoruz" İzle

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 10 yıla yakın zamandır 1. ligde olmadıklarını belirtti...

Bezerra'nın Santradan Golü Tarihe Geçti İzle 01:26

Bezerra'nın Santradan Golü Tarihe Geçti İzle

TFF 1. ligde oynanan Göztepe Adana Demirspor maçı, Bezerra'nın santradan attığı gol gündeme oturdu...

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle 00:24

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle

TFF 1. Ligi'nde ligde kalmak için büyük mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'den kiralanan Ramazan Civelek'in attığı şık golle üç puanı alan takım oldu...

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Süper Lig'de Lakabı Olan En İyi 11 04:21

Süper Lig'de Lakabı Olan En İyi 11

Birçok futbolcunun lakabı var ve bu lakapları sahada yaptıklarıyla özellikleriyle alıyorlar süper ligde'de birçok lakaplı oyuncu var bunlardan 11 kurduk iyi seyirler..

  • OFSAYT tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Podolski Japonya'da Şovla Başladı! 00:23

Podolski Japonya'da Şovla Başladı!

Geçen sezon Galatasaray forması giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, kadrosuna katıldığı Japonya temsilcisi Vissel Kobe'nin ligde Omiya Ardija'yı 3-1 yendiği maçta iki gol kaydetti...

  • OFSAYT tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardemir Karabükspor 3 - 1 Medipol Başakşehir Maç Özeti 02:56

Kardemir Karabükspor 3 - 1 Medipol Başakşehir Maç Özeti

Hafta içinde Sevilla'ya 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi rövanş maçı öncesi şansını zora sokan Medipol Başakşehir ligde de ummadığı bir yenilgi aldı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan ,Medipol Başakşehir rakibi..

  • OFSAYT tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti 03:29

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti

Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ve Gençlerbirliği önemli bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlu..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti (7-0) 02:04

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti

TFF 1. Lig'de 15. hafta tarihi bir maçla kapandı. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor, sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti. Maçta gol perdesini 21. dakikada penaltıyla Erkan Zengin açarken, Ofoedu'nun 28 ve 43. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması 00:32

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması

TFF 1.Ligde cumartesi günü oynanan Gazişehir Gaziantep Ankaragücü maçının ardından dönüş uçağı bekleyen sarı lacivertli taraftarlar ile karşılaşan bir yolcu havaalanında çok güzel görüntülere imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulüp Başkanıyla Aşk Yaşayan Futbolcu 01:39

Kulüp Başkanıyla Aşk Yaşayan Futbolcu

Paraguay'da birinci ligde yer alan Rubio de Luque kulübü dünya gündemini salladı. Kulüpte forma giyen Bernardo Gabriel Caballero ile kulüp başkanı Antonio González'in ilişkisi ortaya çıktı. İkilinin yatakta çekilen görün..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehirspor'u Küme Düşmekten Kurtaran Yılmaz Vural'ın Sevinci 00:34

Eskişehirspor'u Küme Düşmekten Kurtaran Yılmaz Vural'ın Sevinci

TFF 1. Lig'de Boluspor ile 2-2 berabere kalarak ligde kalmayı başaran Eskişehirspor'da Yılmaz Vural'ın olay sevinci..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması 00:28

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması

Ligden düşme tehlikesi altında bulunan Konyaspor'un ligde kalmasını büyük oranda garantilemesiyle birlikte Spor sunucusu ve aynı zamanda Konyaspor tjavascript:;araftarı olan Mustafa Durmuş'un gözyaşlarını tutamayışını iz..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım 04:32

Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ligde yaşanan sıkıntılardan dolayı Türk futbolunda bu sezon her şeyin incelenmesi gerektiğini söyledi...

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti  İzle 03:51

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Barcelona zorlanmadan kazandı: 0-3 La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u deplasmanda 3-0 yenen Barcelona, maç fazlasıyla Real Madrid'le puanları eşitledi. Maçın ilk bölümünde Barcelona ciddi bir dirençle karşılaştı. ..

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4 02:53

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4

Bundesliga kurulduğundan beri en üst ligde mücadele eden Kaiserslautern 1995/96 sezonunda son haftaya 35 puanla 16. sırada girmişti, düşme hattındaki diğer takımlar ise 38 puanla 14. sıradaki St. Pauli ve 37 puanla 15. s..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..