#Prizma şeklindeki

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Toblerone ile Kasiyeri Kekleyen Adam 00:14

Toblerone ile Kasiyeri Kekleyen Adam

Alışveriş yaptığımız marketlerde bir sonraki müşteri yazan üçgen piramit şeklindeki parçayı hepiniz görmüşsünüzdür. Alışveriş yaptıkran sonra kasaya giden abimiz tobleron kutusunu yan koyarak kasiyeri bir güzel kekliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Annem Buse'yi Çok Sevdi 03:06

Alişan Annem Buse'yi Çok Sevdi

Gel Konuşalım'a konuk olan Alişan özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı. Oyuncu sevgilisi Buse Varol'la nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan, Annesi evlenmesini istemiyor şeklindeki iddialara açıklık get..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar 01:38

Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar

Gülse Birsel'in yeni dizisi 'Jet Sosyete' için geri sayım başladı. Birsel, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan dizi ile ilgili takipçisinden gelen 'Jet Sosyete ğirenç olmuş' şeklindeki eleştiriye bakın ne yanıt verdi..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Sahra'dan Sema'ya Tepki Ben Buraya Üçüncü Kez Geldim 01:14

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Sahra'dan Sema'ya Tepki Ben Buraya Üçüncü K

Sahra, Sema'nın güçlü-güçsüz şeklindeki sözlerine tepki verdi.....

  • BETA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim 01:19

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim

Dijital televizyonculuk platformu GZT'nin Güvenli Bölge programında, İsmail Halis'le birlikte her hafta izleyici ile buluşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, bir izleyicinin “tarafsınız” şeklindeki yorumuna çarpıcı bir cevap ..

Sebile Ölmez - Soyulan Kalıcı Ruj Yapımı Ve Güney Kore'den Pudra Ruj 07:33

Sebile Ölmez - Soyulan Kalıcı Ruj Yapımı Ve Güney Kore'den Pudra Ruj

Güney Kore'nin yaratıcı ve ilginç güzellik ürünlerinden soyulan maske şeklindeki kalıcı ruj yapımını gösterdim. Aynı zamanda oldukça değişik bir ruj da videoda sizleri bekliyor...

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri 00:56

Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri

Adana'da bulunan bir kedinin yaptığı davranışlar sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Olayları bitmeyen Adana'nın kedisi de böyle olur şeklindeki yorumlarla yayılan görüntü, çok sayıda kişi tarafından izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erzurum'da 12 Gündür Kayıp Leyla İhbarı Polisi Alarma Geçirdi 02:11

Erzurum'da 12 Gündür Kayıp Leyla İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, 12. günün sonunda da sürdürülen arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Erzurum’da kayıp Leyla’nın görüldüğü şeklinde..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok 03:50

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok

Özlem Yıldız: Kimsenin utandığı yok! Oğluyla birlikte tatilde olan sunucu Özlem Yıldız, 'fakirlikten halk teknesine biniyor' şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı. Özlem Yıldız, halk..

  • ANKA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor 03:28

Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve 4 bin yıllık olduğu düşünülen mağaralar, apartman şeklindeki görüntüsü ile dikkat çekerken, keşfedilip turizme kazandırılmak için araştırmacıları bekliyor...

Azerbaycan Ordusunun Silahları IDEF'te Sergilendi! 02:14

Azerbaycan Ordusunun Silahları IDEF'te Sergilendi!

ŞUŞA KALESİ ŞEKLİNDEKİ STANTTA YERLİ ÜRETİM SİLAHLAR SERGİLENDİ...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu 08:33

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu

Lamborghini'nin ilk SUV'si olan 80'li LM002, bir çığlık atan V-12 motoruyla güçlendirilmiş bir askeri sınıf kabadayıydı. O zamanlar tamamen bozguna uğramış görünse de, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati ve yakında..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..