#Proje günleri

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Kısasın Sanıyordum 03:59

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Kısasın Sanıyordum

Marvel Comics tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Kaptan Amerika, yani Steve Rogers, bu filmde Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marv..

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Kızlar Çıksın Hadi 03:59

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Kızlar Çıksın Hadi

Marvel Comics tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Kaptan Amerika, yani Steve Rogers, bu filmde Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marv..

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Yaşa Hidra 02:46

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Yaşa Hidra

Marvel Comics tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Kaptan Amerika, yani Steve Rogers, bu filmde Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marv..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturdu 03:01

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturd

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oyuncu arkadaşlarıyla beraber Antalya'da yavru caretta carettaların denize ulaşmasını sağladı. Tatlıtuğ'a Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın oğlu Can da eşlik etti. Ünlü oyuncu Kıvanç ..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çatı Katı Aşk Fragmanı 01:30

Çatı Katı Aşk Fragmanı

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” 9 Temmuz Perşemb..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin 01:50

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin

Türk basketboluna unutulmaz katkıları bulunan Petar Naumoski, beIN SPORTS'ta yayınlanan Gün Ortası'na konuk oldu. Anadolu Efes'in tarihi zaferin baş mimarlarından olan efsane oyuncu, o günleri anlattı...

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle 27:18

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Mustafa Kemal'in 1902'den 1905 yılına kadar süren akademi günleri,İstanbul günleri, Namık Kemal’den etkilenmesi, Selanik, Beyrut, Şam ve Üsküp’teki görevleri ile Vatan ve Hürriyet Cemiyetinin kur..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Mart Pazartesi Günleri Fox'da Lucifer 3x18 Promo/Preview The Last Heartbreak Lucifer Season 3 Episode 18 Promo Lucifer 3x18 Promo The Las..

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Mart Pazartesi Günleri NBC'de Good Girls 1x04 Promo/Preview Atom Bomb Good Girls Season 1 Episode 4 Promo Good Girls 1x04 Promo Atom Bomb (HD) » Good ..

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:29

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Nisan Çarşamba Günleri Fox'da Empire 4x13 Promo/Preview Of Hardiness is Mother Empire Season 4 Episode 13 Promo Empire 4x13 Promo Of Hardiness is Mother (..

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:33

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm Çarşamba Günleri Hulu'da Castle Rock 1x04 Promo/Preview The Box Castle Rock Season 1 Episode 4 Promo Castle Rock 1x04 Promo The Box (HD) #CastleRock » ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:11

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü Cw'de Başlıyor. Bölümlerini Ertesi Gün Kanalda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Ön..