#Prostat İltihabı tedaviden sonra tekrarlar mı

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ… 04:04

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ…

Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı. Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti… Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında b..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu? 02:40

Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu?

1955 yılında teknolojinin günümüze oranla çok çok daha az gelişmiş olduğu zamanlarda dünya haritaları el ile üretiliyordu. Londra'da bulunan bu atölye ise o dünya haritalarını üreten merkezlerden birisi. Ahşap dairelerin..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Dizi Gerçek Mi Oluyor 03:56

Dizi Gerçek Mi Oluyor

Dizi Gerçek Mi Oluyor ABD'de amca ve yeğenine 11 yıl sonra cinayetten aklanma umudu doğdu...

Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck 07:34

Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck

Devan Merck 23 yaşında Georgia, ABD yaşayan genç ve evli Mutlu bir kadın. Çocukluktan beri Vajinal Kanalları olmadığını için çocuk sahibi olamıyor. Bu nedenle,Kendisi eşine Çocuk veremediği Çok Mutsuz. Bazı tedavilerden ..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Zeynep Alasya - Mucize 02:10

Zeynep Alasya - Mucize

Bir ben varım anlatmaya İçimden geçeni aslında Kumsalda bir kum tanesi Kadarmış belki mutluluklar Zamanım yok çok geç kalmaya Hayatın daha en başında Her sabah yeniden doğarken Başladım mutluluğu aramaya Zor olsa da al..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Yunanistan'a Kaçan Darbeci Askerler 00:51

Yunanistan'a Kaçan Darbeci Askerler

Fetullahçı Terör Örgütü darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan'a kaçan 8 asker, gözaltı süreleriyle ilgili mahkemeye çıkartıldı...

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü 01:38

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü

Buharlı tren 50 yıl aradan sonra İngiltere'nin kuzeyindeki hatlara geri döndü. Nostalji meraklıları, trenin ilk seferini izlemek için istasyonları doldurdu..