#Prostat İltihabı tedaviden sonra tekrarlar mı

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı 04:21

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı

Adana'da polis ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 600 polis’le 40 adrese eş zamanlı operasyon başlattı...

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor 00:35

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor

Kripto para olarak tanımlanan web tabanlı dijital para birimi Bitcoin, 2017 yılına girildikten sonra haftanın ilk gününde en fazla değer kazanan para birimlerinden oldu. Bitcoin, 2013 yılının kasım ayından sonra ilk kez ..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.723 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..