#Protestoculara sopalarla girişen hint polisi

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Metallica'dan Markette 'Enter Sandman' Coşkusu 00:44

Metallica'dan Markette 'Enter Sandman' Coşkusu

Süpermarkette alışverişe girişen Metallica üyeleri et reyonu görevlisiyle 'Enter Sandman' coşkusu yaşadı. James Hetfield,Kirk Hammett, Lars Ulrich ve Robert Trujillo'nun markette coştuğu o anlar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zayıf vs Şişman 00:18

Zayıf vs Şişman

Güç gösterisine girişen iki arkadaş birbirlerine sırayla tekme atıyorlar. Zayıf olan tekme atma sırasını savdıktan sonra sıra şişman olana geliyor ve olan oluyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı 01:17

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı

İstanbul Beylikdüzü'nde polis, tarihi eser kaçakçısıyla alıcı gibi buluştu. Suriye'den kaçırıldığı düşünülen 12 tarihi sikkenin orjinal olduğunu polis hemen anladı. Çünkü pazarlığa girişen Emniyet Amiri aynı zamanda Arke..

Başbakan Yıldırım_ FETÖ Faaliyette Bulunduğu Ülkeler İçin Büyük Tehdit 01:25

Başbakan Yıldırım_ FETÖ Faaliyette Bulunduğu Ülkeler İçin Büyük Tehdit

Başbakan Yıldırım, Türk milletine ve Türkiye'nin demokratik düzenine karşı kalkışma hareketine girişen FETÖ, faaliyette bulunduğu 170'e yakın ülkede büyük bir tehdittir. dedi...

Kasabın Açılmayan Kasaya Satırla Girişmesi 00:33

Kasabın Açılmayan Kasaya Satırla Girişmesi

Açılmayan kasaya sinirlenip satırla girişen kasap amcamızın kameraya yansıyan eğlence,komik ve aynı zamanda küfürlü görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle 14:41

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle

Birbirini eğlendirmeye çalışan çocuklar çeşitli taklitler yapmaktadır. Akın'ın konuşmaması nedeniyle Tayfa kendisini bir iki üç tıp oyunu içinde bulurlar. Oyunu kazanabilmek için ciddi bir yarışa girişen tayfa'yı, keyifl..

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boks Konusunda İyi Olan Kız Çocuğu 08:01

Boks Konusunda İyi Olan Kız Çocuğu

Boks eldivenleriyle erkek kardeşine girişen kız . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Burun Dağıtmalı Kız Kavgası 01:14

Ağız Burun Dağıtmalı Kız Kavgası

Sebebini bilmediğimiz bir durumdan dolayı sokak ortasında birbirlerine acımadan tekme, yumruk girişen kızların kameraya yansıyan kavgasını izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninjaya Dönüşüp Adamı Döven Suudi Kadın 00:36

Ninjaya Dönüşüp Adamı Döven Suudi Kadın

Abu Zaid Restoranda şefi daha iyi pataklayabilmek için ayakkabılarını ayağından fırlatarak tekme tokat girişen, seri hızlı tekmeler atan ilginç kadındır..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıfın Asma Tavanını Dağıtan Öğrenciler 00:12

Sınıfın Asma Tavanını Dağıtan Öğrenciler

Sınıfta farklı etkinliklere girişen öğrenciler, asma tavanın içinden geçmeyi denemişler. Ancak asma tavan öğrencilere fazla dayanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı 00:30

Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı

Türk özel harekat polisi inanılmazı başardı! Türk özel harekat polisi silah çekip ateş etme süresiyle rekor kırdı. Bir saniyenin altında bir sürede silahını çeken ve namluya mermiyi verdikten sonra ateş eden polis inanıl..

  • PengoTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

Trafik Polisinden Hunharca Kaçan Tofaş 00:58

Trafik Polisinden Hunharca Kaçan Tofaş

Denizli 3. Sanayi'de toplanan modifiye tutkunu gençler toplantıyı basan trafik polisi sürprizi ile karşılaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale 00:47

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te Filistin bayrağı açarak gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan çocukların üzerine ses bombası atan İsrail polisi, halkın elindeki bayrakla..

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı 01:09

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı

İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takıp Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen bir grup Türk vatandaşına saldırdı, iki Türk'ü de İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takı..