#Proven innocent official trailer

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

GLOW kızları varlarını yoklarını ortaya koyuyor. Kızlar 29 Haziran'da geri dönüyor...

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Halloween Orijinal Fragmanı 02:44

Halloween Orijinal Fragmanı

Halloween Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 19 Ekim 2018 Yönetmen: David Gordon Green Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton Tür: Korku, Gerilim Ülke: ABD..

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman

Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın yönetmenliğini 6 Oscar ödüllü Aşıklar Şehri'nde birlikte çalışmış olan ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yöne..

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı 01:00

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 21 Haziran Perşembe Günü USA Network'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:48

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

The Sinner 2. Sezon Fragmanı 02:10

The Sinner 2. Sezon Fragmanı

The Sinner 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz USA'da » The Sinner Çarşamba Günleri Saat 10pm USA Network'da » Oyuncular: Carrie Coon, Bill Pullman..

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:25

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar ve Anurag Kashyap bir araya gelerek bizi ilişkiler konusunda gerçeklerle yüz yüze getiriyor...

Dumbo Türkçe Dublajlı Fragman 01:21

Dumbo Türkçe Dublajlı Fragman

Yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlendiği yapım, küçük bir sirk filinin fareyle olan dostluğunu beyazperdeye taşıyacak. Yapımcılığını Disney'in üstlendiği projede senaryo ise Ehren Kruger'e ait...

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon Tarihi: 6 Temmuz 2018 (1s 56dk) Yönetmen: Nicolas Vanier Oyuncular: François Cluzet, Eric Elmosnino, François Berléand Tür: Dramatik komedi Ülke: Fransa..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Tau Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Tau Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sadist bir dâhinin tasarladığı yüksek teknolojili eve hapsedilen kadın yaşamak için sofistike YZ'yi alt etmek zorunda...

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam, hamile karısını kurtarmak için kayınpederiyle birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder. Başrollerinde Theo James, Forest W..

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adonis Creed için hayat daha dengeli olmaya başlamıştır. Kişisel sorumlulukları ve önündeki önemli maç arasında büyük bir mücadele vermektedir. Ocak 2019'da sinemalarda. Yönetmen: Steven Caple Jr. Oyuncular: Michael B. J..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü ak kuyruklu geyik avcısı Buck Ferguson (Josh Brolin), yaptığı av programı için, uzak kaldığı oğlu Jaden (Montana Jordan) ile aralarındaki bağı güçlendireceği bir hafta sonunu konu alan özel bir bölüm çekmeyi planlar..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..