#Proven innocent official trailer

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:29

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Büyüleyici, hayret verici, gizemli… Gerçek suç hikayeleri Netflix’te...

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman

Yenmeye davetlisiniz. Jason Statham'ın rol aldığı #Megderinlerdekidehset 10 Ağustos'ta Sinemalarda..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 02:13

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Ağustosta Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman

Ruhlar Bölgesi, Get Out ve Udta Punjab'ın yaratıcılarının tüyler ürperten yeni dizisi Ghoul, ücra bir askerî sorgulama merkezine getirilen ve sorgulayıcılarının en utanç verici sırlarını ortaya çıkararak avantajı kendi l..

Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise hayatı zor. Flört etmek daha da zor. Fakat en zoru kendini bulmak...

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman 01:45

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman

Kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch, Mystery Train'de Memphis'te geçen birkaç öyküyü kesiştiriyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekild..

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Second Act Orijinal Fragman 02:37

Second Act Orijinal Fragman

40 yaşında bir kadın olan Maya, hayal kırıklıklarıyla boğmaktadır. Hayatını yeniden keşfetmeye çalışan Maya, yeni bir yaşam için hiçbir şeyin geç olmadığını ispat etmeye çalışır. Peter Segal’in yönetmen koltuğunda oturdu..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir öfke öyküsü. Başrolünde Debby Ryan'ın yer aldığı Insatiable, 10 Ağustos'ta Netflix'te...

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Arrow 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Arrow 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Arrow 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Ekim Pazartesi Günü CW'de » Arrow Pazartesi Saat 8:00pm CW'de » Oyuncular: Stephen Amell, Katie Cassidy, Emily Bett Rickards, David Ramsey..

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:11

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 14 Ekim Pazar Günü CW'de » Supergirl Pazar Günleri Saat 8:00pm/7c CW'de » Oyuncular: Melissa Benoist, Chyler Leigh, Mechad Brooks, Jesse Rath..