#Puan

Sevinçten Havalara Uçtu Hilmi Cem Zoru Başardı 106. Bölüm Survivor 2018 01:53

Sevinçten Havalara Uçtu Hilmi Cem Zoru Başardı 106. Bölüm Survivor 201

Hilmi Cem 'Annenize Sorduk' oyununda Annen senin öğrenciliğine 5 üzerinden puan verse kaç verir? sorusuna annesinin verdiği cevabı bilince büyük sevinç yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Napoli 1-1 Juventus (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 08:49

Napoli 1-1 Juventus (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Juventus'a Napoli çelmesi: 1-1 Serie A'da lider Juventus, zorlu Napoli deplasmanından bir puanla döndü; Roma ile arasındaki puan farkı 6'ya indi. Serie A'da 30. hafta karşılaşmalarında Napoli'yi ağırlayan lider Juventus..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan Yaman 19:58

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan

Bu video için Youtuber arkadaşımız Furkan Yaman’ın ortağı olduğu Kadıköy Bahariye’deki Burger@ restoranına konuk olduk. Profesyonel hamburger malzemeleri ve ekipmanları ile en iyi hamburgeri yapmaya çalıştık. Furkan da j..

  • JET TV tarafından
  • 447 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Kore'nin Kadın Topçuları 03:47

Kuzey Kore'nin Kadın Topçuları

yüce devrimci lider sayın kim jong-un bayan topçuları denetledi ve olumlu puan verdi bu güzel video sizlerle iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde 01:44

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde

LGS'ye katılan 1 milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. LGS birincileri de belli oldu. 97 öğrenci 500 tam puan aldı. Şimdi tercih zamanı...

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Düşerken Akrobatik Hareketler Sergileyen Teyze 01:04

Düşerken Akrobatik Hareketler Sergileyen Teyze

Evinin önündeki çiçekleri sulamak isterken merdivenlerden düşen teyze, düşerken gerçekleştirdiği hareketler için 10 puan almış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok 11:03

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, Benim herhangi kaygım yok. İşimi biliyorum, olabilecek maksimum puanı kazanmak. Günün sonunda eğer ..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Hesaplaşma The Reckoning Film İzle 1:25:04

Hesaplaşma The Reckoning Film İzle

Filmin Konusu Polise suç, Gerilim heyecan ve Gizemli unsurlarla bezenmiş The Reckoning filmi Avustralya’da 21 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Ancak biz siz değerli üyelerimize bu filmi bulup üstüne b..

  • Tv Series tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Bana Adını Sor Film İzle 1:38:16

Bana Adını Sor Film İzle

13 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bana Adını Sor adlı Türk filmi, IMDB üzerinden 6.3/10 puan alarak tüm kalitesini biz sinemaseverlere gösteriyor. Dram türüyle karşımıza çıkan filmin yönetmenlik koltuğunda Taner Gün..

  • PengoTV tarafından
  • 6.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.386 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce