#Pul biberi yerine talaş satan kimyager

Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017 02:15

Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017

Aylin Coşkun ile birlikte gittiği bir kutlamadan çıkarken konuşan Hande Yener'in ''Biz ABD ile Kuzey Kore Gibiyiz'' ve ''Bir İnsanın Konseri Yerine Çanta Konuşulması Çok Üzücü Bir Şey'' şeklindeki sözleri Demet Akalın'ı ..

  • BETA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı 04:08

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı

Antalya’da 24 yaşındaki alkollü genç, falezlerde intihar girişiminde bulundu. Polisin ve olay yerine çağrılan annesinin her türlü ikna çabasına Yanımdan giderseniz geleceğim sözü veren genci, tam atlayacağı sırada anne..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu 02:55

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu

Afyonkarahisar’da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı...

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Klon Nedir 02:19

Klon Nedir

Klon, kopya, klonlama kopyalama demektir. Sınavda kopya çekiyorum demek yerine klonlama yapıyorum dersen göze girme ihtimalin var yani. Aslında klon, insanın kendine yakışanı kopyalamasıdır bir nevi. Klon seni felaket..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü 00:32

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 6 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütlesi yoldan geçen 2 vatandaşın üzerine düştü, olayda bir vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaş olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıl..

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü 01:19

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir metruk binada kısmen çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekipler göçük altında kimsenin olup olmadığı konusunda çalışma yürütüyor...

Münih Kulesine Bilet Alan Beşiktaşlı Taraftarlar 00:54

Münih Kulesine Bilet Alan Beşiktaşlı Taraftarlar

17 Eylül 1997 tarihinde Bayern Münih Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için İstanbul'dan Almanya'ya gelen taraftarlar kendilerini getiren tur şirketinin Münih Olimpiyat Stadı yerine 185 metrelik Münih Kules..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Yarısı Bomba Paniği 04:01

Gece Yarısı Bomba Paniği

Balıkesir'de gece yarısı şehirin en işlek caddelerinde bulunan şüpheli paketler polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı bayan polis şüpheli paketi fünye ile patlattı...

Biriktirdiği Parasıyla Evsizlere Battaniye Alan Çocuğa Muhteşem Sürpriz 01:46

Biriktirdiği Parasıyla Evsizlere Battaniye Alan Çocuğa Muhteşem Sürpri

Mikah Frye isimli 9 yaşındaki çocuk Xbox One'a sahip olmayı çok istiyordu ve bunun için de bir süredir para biriktirmeye başladı. Ancak biriktirdiği parayla oyun konsolu almak yerine 60 adet battaniye aldı. Soğukta dışar..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

'Cobra II' Düşmana Korku Salıyor 02:00

'Cobra II' Düşmana Korku Salıyor

Gözetleme, keşif, personel taşıyıcı, füze fırlatma, komuta kontrol ve ambulans gibi özel maksatlı görevleri yerine getirmek için Otokar tarafından üretilen Cobra ll, sürücüsüne kolayca manevra yapabilme imkanı sunuyor...

Gaz Pedalı Takılı Kalan Otobüs 9 Aracı Biçti 00:22

Gaz Pedalı Takılı Kalan Otobüs 9 Aracı Biçti

Şanlıurfa'da gaz pedalı takılı kalan halk otobüsü 9 araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen araçlardan biri elektrik panosu ile trafik işaret direğini yerinden sökerek iş yerine girdi...

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi 03:10

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi

Tatlı ve pasta sanatlarında bir yenilik daha. Muz, çikolata sosu, çilek, rulo gofret gibi karışımlardan puding yapıyoruz. Fakat bu sefer ayakla. Şef hanım bu işi layığıyla yerine getirmiş gibi efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm 05:13

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm

Diyarbakır'da kendisini aldattığı iddiasıyla önceki gece eşi Rojbin Baran'ı (22) pompalı tüfek ile öldüren Şeyhmus İlhan (27), dün olay yerine gelerek işlediği cinayeti anlattı...

  • BETA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücünün Araç Parketmeyle Olan Çabası 01:31

Kadın Sürücünün Araç Parketmeyle Olan Çabası

Park yerine dakikalarca park edemeyip, etrafındaki araçlara da çarpan kadın sürücü ablamızı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galax Nvıdıa Geforce Gt 1030 Exco İncelemesi 14:03

Galax Nvıdıa Geforce Gt 1030 Exco İncelemesi

NVIDIA'nın entegre grafik işlemcilerini kullanmak yerine çok büyük masrafa girmeden özellikle günümüzün MOBA ve CS GO tarzı oyunlarını rahat çalıştırabilmek için tasarlanan NVIDIA GeForce GT 1030'u inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır 01:37

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün son KHK'lara ilişkin açıklamalarına Dostlarımızın medya üzerinden konuşması bizleri üzer. Abdullah Gül'ün Sayın Başbakanım..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..