#Pul biberi yerine talaş satan kimyager

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi 01:27

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 3 yumurta 250 gr kıyma Tuz, karabiber Kızartmak için ; Sıvı yağ Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.4 adet küp küp doğranmış patates kızgın yağda kızartılır. 2.Uygun bir tav..

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi 06:12

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi

MALZEMELER 4 tane odasında yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker(cok tatli seviyorsaniz 2 3 yk daha seker katabilirsiniz) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 çay bardağı tahin 1 paket vanilya 1 paket ka..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 5. Bölüm 3. Fragmanı 00:48

TOLGSHOW 5. Bölüm 3. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

TOLGSHOW 6. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 6. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..