#Pul biberi yerine talaş satan kimyager

Otobüste Maske Yerine Yılan Takan Adam 00:15

Otobüste Maske Yerine Yılan Takan Adam

Corona virüse karşı almamız gerek en önemli önlemlerden biride maske , Britanya’da otobüse binen bir yolcu yüz maskesi olarak yılan kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu 00:25

Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu

Siyah Lastik Krikosunu Güvenlik Üçgeni Olarak Kullanmak. Araç arızalanınca yola Krikosunu güvenlik üçgeni olarak koyunca, kazayı çağıran yolcu...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Park Yerine Tepeden İnen Araba 00:19

Park Yerine Tepeden İnen Araba

Aşırı hız yapan araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, tepeden hızla gelip aşağıdaki park alanında duran arabalara çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor 07:00

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor

Koronavirüs ile birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskelerin gerekli koşulları taşımadığında virüsten korumadığını kaydeden Güney Biomedikal Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, merdiven altı üretim o..

Uçmak Yerine Metroyu Tercih Eden Güvercin 00:14

Uçmak Yerine Metroyu Tercih Eden Güvercin

Metro istasyonunda gezinen güvercin , metronun gelmesiyle açılan kapıdan içeri girmiş. Güvercin ulaşım için metroyu kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrısı 06:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrıs

İzmir’de deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan imkanı olan vatandaşlarıma afet riski altındaki binalarını hızla güçlendirmeleri veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrıs..

Erdoğan İstedi Rusya Derhal Yerine Getirdi Sıkı Bir Şekilde Uyacağız 02:05

Erdoğan İstedi Rusya Derhal Yerine Getirdi Sıkı Bir Şekilde Uyacağız

ERDOĞAN'IN TALEBİ KARŞILIK BULDU..

Şehidin vasiyeti yerine getirildi 01:56

Şehidin vasiyeti yerine getirildi

OPERASYONA GİTMEDEN YETİŞTİRME YURDUNDAKİ ÖĞRETMENİNE MESAJ ATMIŞ, ŞEHİT DÜŞERSEM YURDA BENİM İSMİMİ VERİN DEMİŞTİ. ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇTİ, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ENES ÖZGÜL'ÜN VASİYETİ UNUTULMADI. O SONSUZLUĞA UĞUR..

ALS hastası Gürbüz’ün denizi görme isteği yerine getirildi 03:21

ALS hastası Gürbüz’ün denizi görme isteği yerine getirildi

Aydın'ın Efeler ilçesinde denizi görmek isteyen yatağa bağımlı ALS (Amyotrofik lateral skleroz) kas hastası 56 yaşındaki Nuray Gürbüz'ün dileğini Aydın İl Sağlık Müdürlüğü gerçekleştirdi. Ambulansla evden alınan Gürbüz, ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Tavuklu Tepsi Kebabı 15:06

Tavuklu Tepsi Kebabı

400 gr kemiksiz but (4 parça( Yarım kapya biberi 1 adet köy biberi 2 diş sarımsağı 2-3 dal taze kekik 2-3 dal taze nane 10 dal da maydanoz 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı domates salçası..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Patates Köfte Dizme 10:17

Patates Köfte Dizme

700 gr dana döş 4 adet orta boy patates 1 iri kuru soğan 5 çorba kaşığı galeta unu 1/3 bağ maydanoz 3 avuç ceviz 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı toz k..

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi

MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çekilmiş ceviz DIŞI İÇİ..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek 00:59

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek

İki zorba adam Carolina Reaper biberi olan ve Guinness rekorlar kitabına göre dünyanın en acı biberi seçilen türü biberi paraya ihtiyacı olan adam yediriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce