#Pul ft ahu kavak olmuyor müzik dinle

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

İzlemesi Çok Zevkli Kumandalı Oyuncaklar 06:41

İzlemesi Çok Zevkli Kumandalı Oyuncaklar

Modifiyeli Kumandalı Oyuncaklar,Okadar Başarılı ki İzlemeye Bile Doyum Olmuyor Yeminle gece gündüz bunlarla uğraşırım çok iyi..

Dua Eden Ne  İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız 22:25

Dua Eden Ne İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız

'' Bu duayı 40 kere oku ne istersen yerine gelir '' dediler. Denedim olmadı diyorsan bu video tam olarak sana göre :) Dualarımız neden kabul olmuyor? Allah her duaya cevap vereceğini söylüyor fakat dualarım kabul olmuyo..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Gökçe - Oh Olsun 03:20

Gökçe - Oh Olsun

Ayy bana birşeyler oluyo Sanki kalbim yerinden çıkıyo Ayy bana birşeyler oluyo Sanki kalbim yerinden çıkıyo Gidemem o gelmezse terkedemem burayı Yok artık olmadı olmuyor Doymadık doyamadık birbirimize Kıskançlıkt..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

Yıldız Tilbenin Son Hali Hayranlarını Üzdü 01:46

Yıldız Tilbenin Son Hali Hayranlarını Üzdü

Ünlü sanatçının kollarında bulunan yaralar Bodrum'daki konserinde ellerinde de görüldü. Tilbe'nın kollarında oldukça belirgin olarak görülen pul pul izler ve yaraların ellerine sıçraması hayranlarını üzdü...

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Patatesli Havuçlu Toplar Tarifi 01:11

Kolay Patatesli Havuçlu Toplar Tarifi

Malzemeler 1 adet kuru soğan 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet havuç 4 adet orta boy patates Tuz, karabiber, pul biber Üzeri için; 1 kase yoğurt 1 diş sarımsak Tuz Yağda kızdırılmış pul biber..

Köfteli Makarna Nasıl Yapılır 10:57

Köfteli Makarna Nasıl Yapılır

500 gram Kıyma 1 adet Yumurta 125 gram Ricotta Peyniri 1 çay kaşığı Rezene 1 çay kaşığı Pul Biber 1/4 su bardağı Ekmek İçi 2 dal Taze Kekik 3-4 yemek kaşığı Maydanoz 1 çay kaşığı Pul Biber 1,5 su bardağı Domates Sos..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Tavada Makarna Böreği 01:51

Tavada Makarna Böreği

1 paket çubuk makarna Tereyağı ( tavayı yağlamak için ) Sos için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt Tuz Karabiber Pul biber Arası için : Beyaz peynir ve kaşar peyniri Hazırla..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..