#Pul ft ahu kavak olmuyor müzik dinle

26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu 00:33

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Samsun'un Kavak ilçesinde tutuklanan şüphelilerden birinin evinde, terör örgütü eleba..

  • Haberler tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pelin Karahan İkinci Oğlu İçin Parti Verdi! 02:52

Pelin Karahan İkinci Oğlu İçin Parti Verdi!

İkinci oğlunu kucağına almaya ramak kala düzenlediği Baby Shower partisiyle yakın çevresi ve arkadaşlarıyla moral depolayan güzel yıldızın çok heyecanlı ve mutlu halleri gözlerden kaçmadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu'ya 16.Bölüm 54:32

Anadolu'ya 16.Bölüm

Programın 16. bölümünde; kavakçılık ve kavak ağacı yetiştiriciliği, köy enstitülerinin önemi hakkında Şükrü Koç ve Naciye Makal ile söyleşi yer almaktadır. Programda ayrıca “Kadın Ana” adlı oyunun 6. bölümüne yer verilme..

Teyzeye Yardımcı Olmaya Çalışırken Yıkıma Uğratmak 00:34

Teyzeye Yardımcı Olmaya Çalışırken Yıkıma Uğratmak

İyiliğin peşinden koşar adım giderken arabanın el frenini çekmeyi unutan abimizin yaşlı teyzeyi 20 metrelik kavak ağacı gibi yıkmasını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik 24.Bölüm 1:03:50

Gençlik 24.Bölüm

Meral Babacan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ferzan Önder ve Ferhan Önder konuk edilmektedir. Programda ayrıca İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Şenliği ve Kavak Yelleri Tiya..

Samsun'da Yumurta Büyüklüğündeki Dolu Camları Kırdı 00:25

Samsun'da Yumurta Büyüklüğündeki Dolu Camları Kırdı

Samsun'un Kavak ilçesinde etkili olan yumurta büyüklüğündeki dolu hayatı felç ederken, büyük çapta maddi zarar meydana geldi ve yaralanan 6 kişi hastaneye başvurdu...

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi 03:28

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi Dinle RÜYALAR ÜLKESİ şarkı sözleri ile ahu gözlerinde titrek bir bakış bakışlarında bitmeen bir karakış saçlarına gecenin rengi dolanmış bembeyaz teniyle eşsiz bir kadın beni benmden a..

ANKARA TRT TSM KOROSU-ACEM AŞİRÂN FASLI (ŞEF-Hasan EYLEN) 12:10

ANKARA TRT TSM KOROSU-ACEM AŞİRÂN FASLI (ŞEF-Hasan EYLEN)

ŞEF: HASAN EYLEN MAKAM: ACEM AŞİRAN FASLI **** * Peşrev * Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim * Fettan Gülüşün Her Kanayan Kalbe Devâdır * Kime Halim Diyeyim Kime Feryâd Edeyim * Düştüm Bir Yol Sevdasına Beni G..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Kayıp Kızlar Film Müziği 02:13

Kayıp Kızlar Film Müziği

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme 06:27

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme

Seher yeli bizim ele gidersen, Nazlı yare küstüğümü söyleme, Ne hallara düştüğümü sorarsa, O yar beni sorarsa, Bağrıma taş bastığımı söyleme, Ağrılar baş tutar ahu zardayım, Mansur gibi çekilmişim dardayım, Gezer do..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız 10:02

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız

Ünlülerin değişimleri.Adile Naşit,Ahmet Mekin,Ali Şen,Ahu Tuğba,Bahar Öztan,Cüneyt Arkın,İlyas Salman,Orhan Gencebay.....

Dağ 2 İzle 2:08:51

Dağ 2 İzle

Yaşanan olaylar üzerinden tam tamına 6 sene geçmiştir. Gizli bir görev için başka bir time atanırlar. Bu yeni görevde ise kuzey ırak’da kaçırılan bir gazeteci kurtarılacaktır. Tür: 2016 Filmleri, Dram Filmleri, En İyi F..

  • Tv Series tarafından
  • 39.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Kayıp Kızlar 1984 04:41

Kayıp Kızlar 1984

Filmin Adı: Kayıp Kızlar Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Tarık Akan, Ahu Tuğba..

Akrep 1986 03:41

Akrep 1986

Filmin Adı: Akrep Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Ahu Tuğba, Tarık Tarcan..

Beyaz Ölüm 1983 04:39

Beyaz Ölüm 1983

Filmin Adı: Beyaz Ölüm Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Tarık Akan, Ahu Tuğba..

Nuri Alço'nun Gazozlu İlacı Keşfi 01:28

Nuri Alço'nun Gazozlu İlacı Keşfi

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası 01:04

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle 42:58

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 10. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, 1 Sorun 1 Konuk, Olacak O Kadar Ahu Tuğba ve Pazar Tatili skeci yer almaktad..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berberoğlu’na verilen ceza Türkiye-nin Gündemi-nde tartışılıyor - TV CNN TÜRK_xvid 00:42

Berberoğlu’na verilen ceza Türkiye-nin Gündemi-nde tartışılıyor - TV C

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’na verilen 25 yıllık hapis cezası ve tutuklama kararı, muhalefet partilerinin 15 Temmuz araştırma komisyonu raporuna itirazları, tahliyeler, tutuklamalar ve yeni bulgularla 15 Temmuz dava..

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce